Ana sayfa Dizi Haberleri Destan, Mahkum ve Camdaki Kız’ın dönüşüne rağmen reytinglerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi şov yaptı!

Destan, Mahkum ve Camdaki Kız’ın dönüşüne rağmen reytinglerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi şov yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe rekabeti o kadar sertleşti ki, artık reytinglerde çok iyi seviyeler elde etmek o kadar da kolay olmayacak. 15 Eylül akşamı Mahkum dizisinin ikinci sezonu Fox TV ekranında başladı. Kanal D’de ise Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonundan ilk bölüm yayınlandı. Ayrıca atv ekranında Destan dizisinin de final bölümü ekrana geldi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Show TV’de, Duy Beni ise Star TV’de bir süredir yayındaydı. Şimdi yeni dizilerin de gelişi ile birlikte perşembe rekabetindeki reytingler bir hayli karmaşık bir durum ortaya çıkardı.

Ne Mahkum dizisi ne de Camdaki Kız, geçen sezondaki kadar başarılı reytingler elde edemedi. Ancak bu durum kimseyi yanıltmasın önümüzdeki haftalarda reytingleri hızlıca artabilir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ise önceki haftalarda olduğu gibi yine birincilikler elde etti. Hem tüm kişiler hem da ABC1 gruplarında Show TV dizisinin ortalamanın üzerinde reytingler elde etmesi çok dikkat çekti. AB grubunda ise dizi üçüncülük elde etti.

Camdaki Kız dizisi tüm kişiler kategorisinde beşincilik elde ederek ortalamanın biraz altında reyting elde etti. Ancak AB’de ikincilik ve ABC1’de üçüncülük kazanan Kanal D dizisi, bu iki kategoride ortalamanın üzerine çıkan reytingleri ile dikkat çekti.

Mahkum dizisi ortalamanın altında oranlar elde ederek sıralamada ilk 10 içinde yer alsa da, çok da iyi bir ikinci sezon başlangıcı olmadı. Tüm kişilerde altıncılık, AB’de beşincilik ve ABC1’de yedincilik elde eden Mahkum dizisinin önümüzdeki haftalarda neler yapacağı merak ediliyor.

Destan dizisi ise atv ekranında 28. bölümü ile final yaptı. Dizinin final bölümü tüm kategorilerde düşük oranlar elde etti. Tüm kişilerde dokuzuncu olan dizi, AB’de on dokuzuncu ve ABC1’de ise on dördüncü sırada yer aldı.

Duy Beni dizisi ise tüm kategorilerde 11. bölümü ile bir hayli düşük reytingler aldı. Tüm kişilerde on ikincilik, AB’de on yedincilik ve ABC1’de on sekizincilik pek de iyi sonuçlar olmadı.