Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı dizisine korkarak başlayan Murat Boz, rolün üstesinden gelebildi mi?

Zeytin Ağacı dizisine korkarak başlayan Murat Boz, rolün üstesinden gelebildi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcı Murat Boz, son dönemde oyunculuk konusu ile gündemden düşmüyor. Netflix’te 28 Temmuz’da izleyicilerle buluşan Zeytin Ağacı isimli dizide Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaşan Murat Boz, ayrıca yeni bir sinema filminin de hazırlıklarını yapıyor.

Burcu Özberk ile Murat Boz ikilisinin yeni sinema filminde birlikte yer alacak olması da herkesi fazlasıyla şaşırttı. Murat Boz’un Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaşması da yine şaşkınlık yaşatmıştı. Murat Boz, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra oyunculuk konusunda da adımlar atmayı sürdürüyor.

Burcu Özberk ile nasıl bir uyum yakalayacakları da merak edilen Murat Boz, yeni sinema filmiyle ilgili gelişmeleri de doğruladı. Rüyanda Görürsün isimli yeni sinema filminin sektöre yeni giriş yapacak olan bir platformda yayınlanacağını belirten Murat Boz, “Keyifli bir iş, senaryosu çok güzel, okurken çok keyif aldım. Burcu’nun da olması çok mutlu etti beni. İyi partnerler olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Rüyanda Görürsün filminin senaryosundan çok etkilenen ve Burcu Özberk ile de iyi bir partner olacaklarını ifade eden Murat Boz, üst üste oyunculuk atakları ile sosyal medyada da çok konuşulan bir isim haline geldi.

Zeytin Ağacı dizisine korkarak başlayan Murat Boz, rolün üstesinden gelebildi mi? 7

Zeytin Ağacı dizisinin yayınlanmasının heyecanını da yaşadığını belirten Murat Boz, bu projede neden yer almak istediğini de şöyle açıkladı: “Benim için çok farklı bir iş oldu, benim kariyerimde böyle bir iş yoktu. Kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu. Ama oradaki durum da çok enteresan. Oyuncu kadrosuna baktığın zaman herkes uçuyor. Rolün üstesinden geldiğim de düşünüyorum. İzleyici işi sevecek. Son zamanlarda yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum.”

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Füsun Demirel gibi çok etkili oyuncularla bir arada yer aldığı için de şaşkınlığını ifade eden Murat Boz, rolün üstesinden geldiği fikrini ifade etti.

Murat Boz, “Bir yandan korkuyorsun bu kadar başarılı oyuncuları bir arada görmek ürkütüyor ama bir yandan da bir şans” dedi.

Yoğun bir konser temposundan çıkan ve biraz ara verdiğini anlatan Muraz Boz, Ağustos ayında yeniden konserlerinde sahneye çıkacak ayrıca Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi için de yakında yeniden sette yer alacak.