Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yıldız karakterinin üzerine daha çok yapışmasına neden olacak teklifi kabul edecek mi?

Eda Ece, Yıldız karakterinin üzerine daha çok yapışmasına neden olacak teklifi kabul edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisiyle bir anda kariyeri değişen ve çok geniş izleyici topluluklarını eğlendiren Eda Ece, Yıldız karakterine çok şey borçlu. Yasak Elma dizisinde doğaçlamalarla da kendisinin şekil verdiği Yıldız karakteriyle çok konuşulan ünlü oyuncu, 5 sezondur aynı projede yer alıyor.

Yasak Elma dizisi gelecek sezon da ekranda olacak ama altıncı sezonun final dönemi olduğu da Eda Ece tarafından bizzat açıklandı. Eda Ece, kendisine yeni bir teklif yapıldığı iddialarını da doğruladı.  Bu teklif, sekiz bölümlük Yıldız karakterinin hikayesini kapsayan bir dijital dizi olarak ortaya çıkmıştı.

Eda Ece, bu teklifi doğruladı ama henüz karar vermediğini de belirtti. Yasak Elma dizisinden sonra farklı projelerle kariyerinde farklı yönelimler yapması beklenen oyuncunun, 8 bölümlük bu yeni dijital dizi teklifini henüz kabul etmediği de ortaya çıktı.

Eda Ece, Yıldız karakterinin üzerine daha çok yapışmasına neden olacak teklifi kabul edecek mi? 7

Eda Ece, “Öyle teklif var ama daha neticelenmedi. Ben de bilmiyorum ne hissettiğimi. Şu an tatildeyim, izinim var. Hala izin sürem bitmedi, sonra bakacağız neler olacağına” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu henüz bu teklifi kabul etmemiş olsa da proje teklifinin geldiğini ifade etmiş oldu.

Eda Ece’nin kendisini Yıldız karakteriyle daha fazla özdeşleştirmesinin ve bu karakterin üzerine daha fazla yapışması sonucunu doğuracak olan bu proje için henüz karar vermemiş olması da bazı çekinceleri olduğu hissiyatı veriyor. Oyuncu, yeni dijital diziyi kabul edecek mi bilinmez ama Yıldız karakteri zaten üzerine yapışmışken, daha da fazla kendisi ile özdeşleştirmenin iyi olup olmayacağının değerlendirmesini yapması önem taşıyor.