Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisine seçilince Murat Boz’u yadırgayanlar gitti, şimdi alkışlayanlar öne çıktı!

Zeytin Ağacı dizisine seçilince Murat Boz’u yadırgayanlar gitti, şimdi alkışlayanlar öne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcı Murat Boz’un Zeytin Ağacı isimli Netflix dizisinde başrolde yer alması ve Tuba Büyüküstün ile de partner olması birçok kişiyi şaşırtmıştı.

Sektörde birçok başarılı erkek oyuncunun bulunduğu bir ortamda neden şarkılarıyla meşhur olan bir isim diziye başrol oldu? Bu soru çok soruldu ve geçtiğimiz aylarda çok da tartışıldı. Murat Boz’u böyle güçlü bir oyuncu kadrosunun arasına yakıştırmayanlar da oldu.

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak gibi önemli isimleri bir araya getiren Zeytin Ağacı dizisinin yayınlanmasından sonra ise bu fikirlerin çok da doğru olmadığı ortaya çıktı.

Murat Boz’un dizide iyi bir performans gösterdiğini ve Tuba Büyüküstün ile de başarılı bir partnerlik süreci geçirdiğini görenler sosyal medyada övgü mesajları paylaşmaya başladı.

Diziden teklif geldiğinde hem şaşırdığını hem de böyle etkili oyuncularla birlikte yer alacağı için de korktuğunu itiraf eden Murat Boz, kendi üzerine düşeni yaptığını ve rolü iyi canlandırdığını düşünüyor.

Zeytin Ağacı dizisine seçilince Murat Boz'u yadırgayanlar gitti, şimdi alkışlayanlar öne çıktı! 10

Murat Boz, diziyle ilgili şöyle konuştu: “Benim için çok farklı bir iş oldu, benim kariyerimde böyle bir iş yoktu. Kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu. Ama oradaki durum da çok enteresan. Oyuncu kadrosuna baktığın zaman herkes uçuyor. Rolün üstesinden geldiğim de düşünüyorum. İzleyici işi sevecek. Son zamanlarda yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum.”

Sosyal medyada Murat Boz için “Rolün hakkını vermiş” diye yorumlar yapılıyor. Ayrıca ünlü şarkıcının diziye sesiyle re renk katması, söylediği şarkıların da izleyicileri etkilemesi bir başka önemli kazanımdı.

Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisiyle oyunculuk yetenekleri konusunda da iyi işler çıkartabileceğini kanıtlamış oldu.

Ünlü şarkıcının yakında Burcu Özberk ile partner olacağını ve Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi için sete çıkacağını da hatırlatalım.