Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene…

Arka Sokaklar’da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın efsane yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar dizisi, son günlerde ayrılık haberleri ile gündeme gelmekte. Kanal D’de yayınlanan Erler Film imzalı polisiye-aksiyon dizisinin milyonlarca müdavimi var. Yıllardır diziyi takip eden izleyiciler, bazı karakterlere o kadar alıştı ki ayrılıklar izleyiciyi üzüyor.

Geçtiğimiz sezon yaşanan iki ayrılık, izleyici için zor olmuştu. Tam 15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i olarak bilinen Yüsra Geyik’in gidişi ile izleyici şaşkınlık yaşamıştı. Adeta bu dizide izleyicinin gözünün önünde büyüyen Yüsra Geyik, daha sonra kısa bir süre Camdaki Kız dizisiyle ekranlara geldi.

Yine dizinin çok sevilen isimlerinden Bahar’a hayat veren Merve Oflaz da ayrılığı ile üzmüştü. Bu isimlerin ardından Tekin’i oynayan Onur Bay’ın da ayrılık kararı izleyiciyi şaşırtmıştı. Geçtiğimiz sezon yaşanan ve ardı ardına gelen bu ayrılıklar sonrası Arka Sokaklar izleyicisi 16. sezona biraz buruk başlamıştı.

Arka Sokaklar dizisindeki bu yaprak dökümü, aslında bir sezon önce başlamıştı. 2019 yılında Yiğitcan Ergin ile birlikte Arka Sokaklar dizisine katılan Ela Yörüklü de 15. sezon sonunda ayrılmıştı. Cemal ile Ezgi karakterlerini izleyici çok sevmişti. Fakat hikayede giderek öne çıkmaları, ister istemez sonlarını da getirdi karakterlerin!

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene... 1

Diziye 2021 sezonunda dahil olan ve Aslı karakterine hayat veren Deniz Çatalbaş da Arka Sokaklar’dan ayrılığı ile gündeme gelen isimdi. Hikayede kısa bir süre yer alan Çatalbaş, ilk dizisi olan Arka Sokaklar ile izleyiciden beğeni toplamıştı.

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene... 2

Şu sıralar Arka Sokaklar dizisi, bambaşka bir ayrılık iddiası ile sarsılıyor! Zira bu kez dizinin ana karakterlerinden birisi olan Mesut’a hayat veren Şevket Çoruh’un ayrılma durumu söz konusu! Henüz yapımcıdan ve oyuncunun kendisinden bir açıklama yok. Fakat ortaya atılan bir takım iddialar sonrası Arka Sokaklar izleyicisini üzdü.

Şevket Çoruh’un 16 yıldır rol aldığı diziden ayrılarak tiyatro, sinema gibi başka işlerine zaman ayırmak istediği söylenmekte. Bu iddialar ne kadar doğru henüz bilinmiyor. Fakat yapımcı ile oyuncunun görüşmekte olduğu ve net bir bilgi olmadığı da yine kulislerde konuşulmakta.

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü sürüyor! Giden gidene... 3

Şevket Çoruh’un ayrılma ihtimali sadece bir iddiadan ibaret de olabilir! Fakat söylentisi bile diziyi izleyenleri çok üzecek bir durum oluşturdu. Sosyal medyada Şevket Çoruh’un diziden ayrılmasını istemediklerini dile getiriyor izleyenler. 17. sezon öncesi yaşanan bu olaylar sonrası izleyici şimdi endişeli! Dizinin Zafer Baba, Hüsnü gibi çok sevilen ve ilk günden beri dizinin vazgeçilmezi olan Mesut Komiser’in gitmesi durumunda adeta Arka Sokaklar izleyicinin bir yanı boş kalacak!

Cemal karakterini oynayan Yiğitcan Ergin de sezon sonunda diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabından ayrılığını da duyuran oyuncu “Bu yol nereye gider bilmiyorum ama artık nerede başladığını biliyorum” demişti.

Arka Sokaklar dizisi, 17. sezona biraz eksik başlayacak görünen o ki… Ancak Şevket Çoruh ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadığını not düşelim. Hepsi birer iddiadan ibaret de olabilir!