Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını dizilerinin rekabeti set çalışmalarına bile yansıdı!

Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını dizilerinin rekabeti set çalışmalarına bile yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Cuma akşamları büyük bir rekabet içinde olan Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti dizilerinin ikinci sezonları büyük bir heyecan ile beklenmeye başladı. Yaz döneminin bitmesi ve Eylül ayı ile birlikte dizilerin yeni sezonlarının izleyici ile buluşmasına az kaldı. Dizilerin ekipleri de yoğun şekilde ön hazırlıkları yapıyor.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin rekabeti; setlerin başlama tarihinden tutun da yeni sezondan ilk bölümlerin yayınlanma dönemlerine kadar süreceğini anlamak mümkün.

Her iki dizinin ekibi de Ağustos sonunda bir araya gelerek benzer zamanlarda çalışmalara başlayacak. Eylül ayının 15’inde Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yalı Çapkını dizisinin de büyük rekabet gereği aynı gün yeni bölümünün yayınlanması şaşırtıcı olmayacaktır.

Her iki dizinin senaristleri de yoğun bir yaz dönemi geçirdi ve hikayeler çeşitlendirildi. Yeni oyuncular kadroya katıldı, yeni karakterler ile hikayeler daha da genişletildi.

Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını dizilerinin ekiplerini çok yoğun ve büyük bir rekabet bekliyor. Hangi dizinin hikayesi daha etkili olur ise reytinglerde onun öne geçmesi muhtemel gözüküyor. Geçen sezon Yalı Çapkını dizisi bir ara rakibinin gerisine düşmüş olsa da sonra üstlünlüğü eline alışmıştı.

Ateş Kuşları ve Arka Sokaklar dizilerinin de Cuma akşamları yeni hikayeler ve oyuncular ile öne çıkacağını ve rekabetin çok sert geçeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.