Ana sayfa Dizi Fragmanları Zirveyi Yargı dizisine kaptıran Teşkilat’ta yeni sürprizler var!

Zirveyi Yargı dizisine kaptıran Teşkilat’ta yeni sürprizler var!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazar günleri yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinin 35. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde aksiyon dolu sahneler yoğunlukta bulunuyor. Ancak izleyici ilgisinde bir azalma da dikkatleri çekiyor.

Pazar akşamları rekabette birinciliği Yargı dizisine kaptıran Teşkilat’ın bu düşüşüne rağmen hale çok iyi reytingler aldığını hemen belirtelim. Dizinin 20 Şubat Pazar günü yayınlanacak 35. yeni bölümünde yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz. Serdar, gizli kimlikle düşmanın içine sızıyor…

Serdar’ın dövüş sonrası ortadan kaybolmasıyla özel tim ve ekip ortak bir operasyon başlatır. Matthias ve Serdar’ın peşine düşen ekibimizi büyük bir sürpriz beklemektedir. Serdar getirildiği örgüt kampında Yıldırım ve Matthias’ın yeni oyununu öğrenir ve aldığı bilgiler doğrultusunda El Turco kimliğiyle kendi planını devreye sokar.

Diğer yanda ekip Serdar’ın planını organize ederken Mete Başkan hiç beklenmedik birini devreye sokar. Tövbekar için yeni bir başlangıç zamandır. Halit, Yıldırım’ı köşeye sıkıştırdığını düşünürken, Yıldırım yaptığı hamleyle tüm planları alt üst ettiğini zanneder. Ancak Mete’nin de Yıldırım’a bir sürprizi vardır.

‘Teşkilat’ heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…