Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Türkpençe’nin Mevlana dizisinin setinden paylaştığı fotoğraf diziyle ilgili merakı artırdı!..

Ahu Türkpençe’nin Mevlana dizisinin setinden paylaştığı fotoğraf diziyle ilgili merakı artırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicinin merakla beklediği TRT’nin dijital platformu için çekilen Mevlana  dizisinin setinden paylaşılan fotoğraflar heyecan yaratmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde dizide Mevlana’yı canlandıran Bülent İnal’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra, dizinin bir diğer ünlü oyuncusu Ahu Türkpençe’den yeni bir paylaşım geldi.

Ünlü oyuncu, ‘Setin meleklerinden Karamel’ notunu düştüğü ve set ortamındaki bir köpekle pozunu yayınladığı instagramdaki paylaşımında dizideki kostümleriyle görülüyor.

13. yüzyılda geçen projenin çekimleri Mevlana’nın memleketi Konya’da yapılıyor. Yapım için şehirde büyük prodüksiyon yapıldı. O döneme ait bir şehir ortamı kurulurken, ayrıca hem aksesuarlar hem de kostümler için büyük bir emek verildi.

Ahu Türkpençe'nin Mevlana dizisinin setinden paylaştığı fotoğraf diziyle ilgili merakı artırdı!.. 82

Ekibin 2 aydan uzun süredir sette olduğu biliniyor. Dizinin çekimlerinin Mayıs ayına kadar devam etmesi planlanıyor. Kale Film tarafından çalışmaları titizlikle yürütülen dizide Bülent İnal’a aralarında İlker Aksum, Kaan Yıldırım, Ushan Çakır, Ahu Türkpençe, Can Nergis, Altan Gördüm, Burç Kümbetlioğlu gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Can Ulkay’ın yönetmenliğinde dizi ekibi yoğun şekilde çalışıyor. Ali Aydın’ın senaryosunu yazdığı dizinin hikayesi kadar, o dönemi yansıtmak için yapılan prodüksiyon çalışmalarının sonuçları da merakla bekleniyor.