Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal bayılma numarası yaptı, “Biz gitsek mi” diyerek şoke etti! Zuhal Topal’la Sofrada 59. bölüm

Zuhal Topal bayılma numarası yaptı, “Biz gitsek mi” diyerek şoke etti! Zuhal Topal’la Sofrada 59. bölüm

tarafından ker_def

Zuhal Topal, “Biz gitsek mi bilemedim” diyerek şaşkınlık yarattı.

Zuhal Topal’la Sofrada programının haftanın 4. günkü yayınında Bahçeşehir’de Dilek hanım ve Mezihe hanımın evine konuk oldu. Dilek hanım 39 yaşında, 2 çocuğu var ve 10 yıllık evli. 15 Kasım Perşembe günü ekrana gelen 59. bölümde gelin ile kaynana arasındaki didişmeler dikkat çekti. Gelini ile çok uyuşamadığını söyleyen Nezihe hanım, “Çok süslü” diyerek gelinini eleştirdi.

Gelin ile kayınvalidenin didişmeleri programa renk kattı.Nezihe hanım, düğüne bile misafir gibi gelip gitmiş. Gelin Dilek bu durumu Zuhal Topal’a anlattı. Nezihe hanım da gelininden şikayet etti, eve pek davet etmediğinden, arayıp da sormadığından bahsetti. Zuhal Topal bu anlarda bir hayli şaşırdı. “Kayınvalidemden memnun değilim ama oğlundan çok memnunum. Acayip seviyorum” diyen Dilek hanıma Nezihe Hanım “Gelinimi severek almadım. Baksana kirpikleri süpürge gibi” diye konuştu.

Bu anlarda Zuhal Topal, bayılma taklidi yaptı. Nezihe hanım “Gelinimin yemeklerini beğenmiyorum diye konuşunca bu sefer Zuhal Topal, “Biz gitsek mi bilemedim ben” diye konuştu.

O anlarda ekran başındaki izleyicilerin bir hayli gülümsedi.

Gelin ile kayınvalide arasındaki atışmalar Topal’ı bir hayli şaşırtırken, bu durum mimiklerine de yansıdı. Topal, Nezihe hanımı ünlü aktör Anthony Hopkins’e benzeterek de bir hayli gülümsetti.