Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, kayınvalideden aldığı hediyeye bayıldı ama espriyi de patlattı!

Zuhal Topal, kayınvalideden aldığı hediyeye bayıldı ama espriyi de patlattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalide Leyla Hanım, Topal’ı çok mutlu eden bir sürpriz yaptı.

Gelini Melihan hanımın yarıştığı gün evlerinde Zuhal Topal’ı ağırlayan Leyla Hanım, Uşak’tan getirdikleri hediyeleri Zuhal Topal’a sundu.

Manisa’nın meşhur mesir macununu veren Leyla Hanım, sürekli koşturan Zuhal Topal’a enerji vermesini diledi.

Ancak asıl hediyeyi sonraya saklamıştı. Ünü dünyaya ulaşmış Uşak Eşme’nin el yapımı kilim hediyesini gören Zuhal Topal hayranlıkla bakakaldı.

Zuhal Topal, kayınvalideden aldığı hediyeye bayıldı ama espriyi de patlattı! 8

Topal, Leyla Hanım’ın bu jesti karşısında çok mutlu oldu. “Bunu ta oralardan taşıdınız mı? Çok teşekkür ediyorum, o kadar güzel ki, mahçup ediyorsunuz” beni diyen Topal, mutluluğunu saklamadı.

Kilimin güzelliğini izleyici ile de paylaşan Zuhal Topal, el dokuması olması nedeniyle çok kıymetli olan kilim için “Kullandıkça sizi anacağım” deyip arkasından da bir espri patlattı ve “Ben bunu Kapalıçarşı’da okuturum abla!” sözüyle herkesi güldürdü.

Uşak Eşme kilimlerinin ne kadar kıymetli olduğuna vurgu yapan Zuhal Topal, dünyaya özgü bir değerimiz olduğunu ve gelen turislterin özellikle Eşme halılarından alıp götürdüklerini de belirtmeden geçmedi.

Zuhal Topal, kayınvalideden aldığı hediyeye bayıldı ama espriyi de patlattı! 9