Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncu yeni dizinin fragmanında şaşırttı! Bu kez fakir kadını oynayacak!

Ünlü oyuncu yeni dizinin fragmanında şaşırttı! Bu kez fakir kadını oynayacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği yeni dizisi Zalim İstanbul’un ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan oturuyor.

Üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesini konu alan dizi yakında ekranlarda olacak.

Dizinin kadrosunda; Fikret Kuşkan, Nine Tugay, Deniz Uğur, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan yer alıyor.

Ünlü oyuncu yeni dizinin fragmanında şaşırttı! Bu kez fakir kadını oynayacak! 8

Senaryonun zengin-fakir çatışmalı bir konu üzerinde döneceğini düşünen izleyenler ise diziye çok fazla şans tanıyacak gibi görünmüyor. İzleyiciler klasik bir konuya sahip olan dizinin tutacağına çok ihtimal vermiyorlar. Ayrıca, dizi ilk tanıtımından Şahin Tepesi ve Kardeş Çocukları dizilerine de benzetildi.

Dizinin başrol oyuncularından Mine Tugay’ın asaletiyle övgü aldığı fragmandan dikkat çeken bir başka detay ise dizilerde genellikle zengin ve soğuk rollerde izlediğimiz Deniz Uğur’un fakir kadın rolünde izleyici karşısına çıkacak olması.

Bakalım, farklı bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Deniz Uğur’un yeni dizisinin ömrü ne kadar olacak?

Ünlü oyuncu yeni dizinin fragmanında şaşırttı! Bu kez fakir kadını oynayacak! 9