Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi yanıtladı; “İlişkilerinde sorun yaşayan Kova Burcu Mart ayında bunu aşabilecek mi?”

Şenay Devi yanıtladı; “İlişkilerinde sorun yaşayan Kova Burcu Mart ayında bunu aşabilecek mi?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube kanalındaki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi Mart ayı burç yorumunda Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, bu ay bir dargın bir barışık giden ilişkilerinizle ilgili sorunları aşacak, dışarıdan gelen müdahaleleri düşünerek ilişkilerinizi yeniden yapılandırmaya gayret edeceksiniz.

İş hayatınızdaki girişimleriniz ise olumlu davranışlarınız sayesinde istediğiniz gibi gerçekleşebilir. Bu ay uzun seyahatler söz konusu olabilir.

Bu ay size tavsiyem, özel hayatınızda yaşanan olumlu veya olumsuz gelişmeleri üçüncü şahıslarla paylaşmamaya gayret etmeniz yönünde olacak, bunun size zarar vereceğini görebilmelisiniz. Yalnız Kovalar, sizler de bu ay sürpriz beraberliklere adım atabilirsiniz.