Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal neye uğradığını şaşırdı! Zuhal Topal’la Sofrada programında şoke eden anlar!

Zuhal Topal neye uğradığını şaşırdı! Zuhal Topal’la Sofrada programında şoke eden anlar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalidenin bir anda bas bas bağırmaya başlamasıyla Topal neye uğradığını şaşırdı!

Yenin haftanın son gününde gelini Melihan’ın yarıştığı Hülya Hanım, hafta boyunca masanın en sakin ismiydi. Fazla polemiğe girmemesi, rahat ve sakin tavırlarıyla dikkat çekmişti tüm hafta.

Ancak gelinin yarıştığı final gününde sinirleri bir anda gerildi ve eleştiri yapan kayınvalidelere resmen bağırdı!

Gelini Melihan’ın yemeklerine yapılan yorumlar ve eleştiriler karşısında gerilen Hülya Hanım, Elfide Hanım’ın “Köfte yanmış galiba” sözü üzerine, yanında oturan Zuhal Topal’ı bile sıçratacak bir şekilde bağırmaya başladı!

Topal, hiç beklemediği bu tepki karşısında adeta kalakaldı! Sofradaki herkesin şaşkın bakışları altında “Daha ağzına almamışsın yanmış diyorsun, belki böyle olur bu köfte bir tadına bak, bir kes ye önce!” diyerek bağırmaya başladı.

Zuhal Topal neye uğradığını şaşırdı! Zuhal Topal'la Sofrada programında şoke eden anlar! 8

Elfide Hanım, yemek programında olduklarını ve önce görüntüye bakması gerektiğini belirterek “Görüntüye baktık önce, dövmekten beter ettiniz” diyerek tepki verdi.

Hülya Hanım’ın bu sözlere verdiği yanıt daha da şoke etti! “Gözleriniz görmüyor. Görsün görmesin, demek ki görmüyor. Görseydi gözlük takmazdınız!” diyerek tartışmayı uzattı.

Zuhal Topal neye uğradığını şaşırdı! Zuhal Topal'la Sofrada programında şoke eden anlar! 9

Yüksek sesle konuşan Hülya Hanım’ın yanında oturan Zuhal Topal, şaşkın bir şekilde kameraya baktı ve hiç bir şey söyleyemedi.

Hayretler içinde Hülya Hanım’a bakan Zuhal Topal, bu tavır karşısında adeta kalakaldı.

Hülya Hanım, masadaki diğer kayınvalidelerin tepkisi üzerine sesini alçaltmak durumunda kaldı.