Ana sayfa Dizi Haberleri Kayıp Şehir dizisinin Kadir’i Nik Xhelilaj’a dizi piyangosu vurdu!

Kayıp Şehir dizisinin Kadir’i Nik Xhelilaj’a dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nik Xhelilaj isminin dizi dünyasında özel bir yeri vardır. Arnavut oyuncu başarılı bir kariyere sahip ve 2012 yılında Türk izleyicisi Kayıp Şehir dizisindeki Kadir olarak onu tanıdı… Nik Xhelilaj farklı dizilerde de kendisini gösterdi. Ancak şimdiye kadar yer aldığı diğer yapımlarda Kayıp Şehir kadar öne çıkamamıştı.

Nik Xhelilaj’ın yer aldığı son diziler Payitaht Abdülhamid’de Marco karakteri, Nefes Nefese dizisinde Boran karakteri olarak dikkat çekiyor. Oyuncuya adeta bir dizi piyangosu vurdu. Nizamı Alem olarak ismi belirlenen sonrasında ise Uyanış Büyük Selçuklu olarak değiştirilen TRT1 dizisine Arnavut oyuncu da katıldı.

Kayıp Şehir’in Kadir’i olarak belleklere yazılan oyuncu, Akli Film tarafından hazırlanan dizinin kadrosuna en son katılan isimlerden birisi oldu.

Kayıp Şehir dizisinin Kadir'i Nik Xhelilaj'a dizi piyangosu vurdu! 7

Nik Xhelilaj’ın yeni dizideki rolü merakla bekleniyor. Oyuncu, Kayıp Şehir’de çok başarılı olmuş ve bu sayede de akıllara yazılmıştı.

“Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinin oyuncu kadrosu çok başarılı… Emre Konuk’un yönetmenliğini yaptığı dizinin başrolünde bulunan isimler şöyle:

“Gürkan Uygun, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci…”