Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Apartman dizisinde kararsızlık; Birkan Sokullu ilk kez açıkladı!

Çöp Apartman dizisinde kararsızlık; Birkan Sokullu ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birkan Sokullu, yeni dönemde Çöp Apartman isimli TRT1 ekranında yayınlanacak olan dizide başrolde yer alıyor. Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın da başrolünde yer aldığı dizinin gerçek bir hayat öyküsüne dayanan bir hikayesi var.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çıkış noktası Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun Camdaki Kız isimli kitabıydı… Çöp Apartman ise yine aynı yazarın Madalyonun İçi isimli kitabından Deniz Madanoğlu tarafından diziye uyarlandı.

OGM Pictures tarafından hazırlanmakta olan diziye Açelya Devrim Yılhan, Atilla Şendil, Alper Saldıran da son katılan isimler olmuştu.

Çağrı Lostuvalı’nın yöneteceği dizinin başrol isimlerinden olan Birkan Sokullu, kardeşinin doğum gününü kutladıkları akşam ilk kez açıklama yaptı.

“Biz de şimdi bir işe başlıyoruz. Çöp Apartman şu an ismi, belki değişebilir ama şu an itibariyle durum bu. Sete başladık, çalışıyoruz. Güzel enteresan bir iş yapıyoruz. Biraz, alışılmışın dışında. Keyifli bir iş, umarım seyirci de sever.”

Birkan Sokullu’nun bu sözleri, dizinin isminin pek de beğenilmediği ve yeni bir arayış içinde olunduğu izlenimi veriyor.