Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’dan büyük itiraf! Yarışmada yaşananlar yüzünden hayal kırıklığına uğradı!

Zuhal Topal’dan büyük itiraf! Yarışmada yaşananlar yüzünden hayal kırıklığına uğradı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Hafta içi her gün Fox TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programındaki kayınvalideler, ekran başındaki izleyici kadar Zuhal Topal’ı da artık çok rahatsız ediyor!

Her hafta kendi gelinleri kazansın diye olmadık eleştiriler, tavırlar ve taktiklerle, gelinleri yerden yere vuran, hak yiyen ve yemeklere yaptıkları tuhaf yorumlarla dikkat çeken kayınvalideler, Topal’ı çok üzüyor.

Hakkı yenen gelinlerin hüngür hüngür ağlatıldığı programda Zuhal Topal, tüm uyarılarına karşın kayınvalidelerin bu tutumlarından çok rahatsız.

Oldukça düşük puanlar vererek herkesi şoke eden kayınvalideler, haftanın son gününde Muhabbet Hanım’ın gelini Milana’ya da benzer bir tavır sergilediler. Şaşkına dönen gelini teselli etmek de yine Zuhal Topal’a düştü ve
“Çok üzgünüm. Her gün bu pozisyonda olmak beni üzüyor ve yıpratıyor. Maalesef senin de puanın bu değildi” dedi ama sonucu değiştiremedi.

Final anı geldiğinde ise Zuhal Topal, uzun süredir ekran başındakilerin de paylaştığı cümleleri sarfetmek zorunda kaldı.

Çocukluğundan beri yaşça büyük insanlarla sohbet etmeyi, onların deneyimlerinden faydalanmayı çok sevdiğini belirten Topal, arkadaşları dışarda oynarken, kendisinin babaannesinin yanına gidip onunla oturduğunu, onu dinlemeyi, ondan bir şeyler öğrenmeyi çok sevdiğini, bu programı hazırlarken de kayınvalide olmuş, torun torba sahibi olmuş insanlarla bir araya gelip onların tecrübelerinden faydalanmayı hayal ettiğini ama zaman içerisinde hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

Zuhal Topal'dan büyük itiraf! Yarışmada yaşananlar yüzünden hayal kırıklığına uğradı! 7

Yaşadığı hayal kırıklığının nedenlerini ortaya koyan Zuhal Topal, bundan sonra programa gelecek kayınvalideleri bir kez daha uyardı ve şöyle konuştu:

“Bu programda yola çıkarken onların hem yemek, hem hayat tecrübelerinden, bilgilerinden faydalanırım sandım ama maalesef biraz hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü o olgunluğu, o büyüklüğü göremiyorum fazla. Gördüğüm anlar oluyor ama bir şeyler öğrenmek istiyorum kendi adıma.  Hem sofra adabı adına, hem adamı muaşeret kuralları adına, yemek tarifleri, bilgileri adına, anlayışları, olgunlukları hoşgörüleri hayata bakış açıları… Hani birazcık daha ununuzu elemiş, duvar asmış olmanız gerekiyor ya, ama maalesef yaptığınız yorumlarla hem bizi hem gelinlerinizi çok kırıyorsunuz.

Bir kez daha bunu söyleme ihtiyacı duydum. Bundan sonra katılacak kayınvalide ve gelinlerimiz için, ne olursunuz, sizin akrabalarınız, konunuz, komşunuz var. Hem onların yüzüne daha rahat bakabilmek ve gururla “Ne güzel konuştun be teyzecim, ne doğru yorumlar yaptın, helal olsun, ne güzel puanlar verdin demeleri için, lütfen birazcık daha anlayışlı ve vicdanlı olun. Size yakışan budur, bunu bekliyorum bundan sonra.”

Topal’ın bu uyarıları yerini bulur mu, programa yeni katılacak kayınvalideler bu uyarıları dikkate alıp daha vicdanlı ve adaletli tavırlar sergileyebilir mi bunu da hep birlikte izleyip göreceğiz!