Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’ın büyük oyunu tuttu! Zuhal Topal’la Sofrada, Yemekteyiz’in önüne geçti!

Zuhal Topal’ın büyük oyunu tuttu! Zuhal Topal’la Sofrada, Yemekteyiz’in önüne geçti!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle hafta içi öğleden sonra buluşmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada programının yükselişi reyting tablosuna bakınca çok iyi anlaşılıyor.

Zuhal Topal’ın sözlerinden daha çok mimikleriyle ve tavırlarıyla dikkat çektiği yarışma programında kayınvalidelerin izleyicileri sinir eden halleri aslında reytingi de getiren en önemli etken.

Yemekteyiz ile Zuhal Topal’la Sofrada programlarını değerlendiren Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Zuhal Topal’ın “Bağcılar-Sultanbeyli hattı gelin ve kaynanaları” buluşturduğunu belirterek, ‘burjuva sofrası’ oyununun tuttuğunu yazdı.

İşte Sina Koloğlu’nun iki yemek yarışmasıyla ilgili değerlendirmesi:

“‘Format’ kavgası, tazminat davasına kadar uzadı ‘Yemekteyiz’ ile ‘Zuhal Topal Sofra’ da arasında… Tüm mesele ‘reyting’. Baktım, son bölümlere. Total izleyicide Zuhal Topal, ilk 10’u zorluyor. ‘Yemekteyiz’ 20’nci sıralarda. AB grubunda neredeyse birbirlerine yakınlar, 12’nci ile 14’ncü sıralarda yer alıyorlar. Toplamda bakınca ‘Zuhal Topal’la Sofrada’, ‘Yemekteyiz’den daha önde bir izlenme oranı ortalamasına sahip. Topal’ın, Bağcılar-Sultanbeyli hattı gelin ve kaynanaların ‘burjuva sofrası’ oyunları tuttu.”