Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 13 Şubat Çarşamba 123. Bölümünü İzle!

Zuhal Topal’la Sofrada 13 Şubat Çarşamba 123. Bölümünü İzle!

tarafından ker_def

Yeni sezonda Fox TV’de kayınvalideler ve gelinlerin yer aldığı yemek programının hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal, yarışmasında yaşanan taktik savaşlarından artık bıktı! Topal, bugün yayınlanan 123. bölümde Kayınvalide Azime Hanım ve gelin Filiz Hanım’ın evinde verilen puanlardan sonra, duruma isyan etti. Videodan 123. bölümden özet görüntüleri izleyebilirsiniz.

Haftalardır kayınvalidelerin strateji yapmak uğruna, güzel olan yemekleri eleştirip, herkesin ekran başında hayranlıkla izlediği masalara çok düşük puanlar vermesi, izleyiciyi olduğu kadar, Zuhal Topal’ı da yıldırdı artık!

Yaptığı tüm uyarılara karşın masada uçuşan haksız eleştirilerden bugün Filiz gelin de nasibini aldı!

Ufak tefek eksikleri de olsa mantı açacak kadar cesaretli davranan Filiz geline gelen puanlar, Zuhal Topal’ı isyan ettirdi.

Kayınvalidelerden Şükran Hanım 5 puan vererek yine nispeten gelinin hakkını teslim etti.

Ancak geline övgüler yağdıran, masayı çok beğenen, diğer kayınvalidelerin yemeklere yaptığı eleştirileri doğru bulmayan Emine Hanım’ın 4 vermesi şaşırttı.

Emine Hanım’ın ardından Karanfil Hanımın 3 vermesiyle Zuhal Topal, kendisini tutamadı ve “Artık söylemlerinizde ne inandırıcılığınız var, ne bir şey var! Böyle 3’ler 4’ler nedir yahu? Olacak iş mi? Göz var, nizam var! Görüyor, herkes de görüyor. Yazık günahtır.Yapmayın bunu! 3’lük bir masa mıydı bu? 3 olmaz yani, bu yemeklere, bu lezzetlere olmaz! Büyük haksızlık yaptınız…” diyerek kayınvalideleri eleştirdi.

Asla 3’lük bir masa değildi!
Son puanı veren Ayşe Hanım’ın tahtasında da 3 yazdığını gören Zuhal Topal, iyice gerildi ve “Sen de 3! Aşkolsun” diyerek tepki verdi.

Haftanın sivri dilli ve her şeyi eleştiren, kimseye söz hakkı tanımayan, masada sürekli gerginlik yaratan kayınvalidesi Ayşe Hanım puanını savunmak istedi ama Topal, “Aman aman demin söylediklerinin aynısını söyleyeceksen söyleme…” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Azime Hanım’ın tüm bu yaşananların ardından üzüntüsünü gören Zuhal Topal, kayınvalideyi ve gelini teselli ederek
“Asla 3’lük bir masa değildi. Doğru puan Şükran Hanım’ın puanıydı. Siz de üzmeyin kendinizi, lütfen iyi olun, önemli olan sağlığımız” diye konuştu.

Topal, kayınvalidelerin aksine gelin Filiz’in masasına 7 puanla hakkını vererek strateji yapan kayınvalidelerin de haksızlığını ortaya koymuş oldu.