Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 18 Nisan Perşembe 169. bölümde Yeşim hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Nisan Perşembe 169. bölümde Yeşim hanım kaç puan aldı?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay – Fenomenler haftasında 4. gün geride kaldı. Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 18 Nisan Perşembe günü 169. bölümü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Bu bölümün yarışmacıları kayınvalide Hacer hanım ve gelini Yeşim hanım oldu.

Yeşim hanımın menüsü şöyleydi:

-Brokoli çorbası
-Tereyağında Karides
-Zeytinyağlı enginar
-Paçanga böreği
-Tuzda balık
-Ispanak beğendi yatağında somon
-Yeşil Salata
-Fırıda tahin helvası

Gelin hanımın yemeklerine yönelik sert eleştiriler yapıldı. Hatta Rüzgar hanım yemekleri beğenmediğini ifade etmek için “Kuru fasülye, pilav yapsaydınız fırında bundan daha iyi olurdu” ifadesini bile kullandı.

Gelin Yeşim hanım kayınvalidelerden umduğunu bulamadı. Zuhal Topal, durumu düzeltmek için elinden geleni yaptı ama Yeşim hanımın umudu olamadı.

Puanlamada da kayınvalidelerin gelin hanımı bir hayli üzdüğü görüldü.

Puanlama şöyle oluştu:

Ruhşan:4
Songül: 4
Rüzgar: 4
Şaduman: 7

Zuhal Topal 9 puan verince Yeşim hanım toplamda 28 puana geldi. İlk iki günün gelinleri 29’ar puan aldığı için Yeşim hanım büyük ödülü kaçırmış oldu.

Büyük final yani Zuhal Topal’la Sofrada 170. bölüm 19 Nisan Cuma günü ekrana gelecek. Bu bölüm sonunda 10 bin TL’lik ödülü kazanan isim belli olacak.

Cuma günü yarışmacıları Şennur Cebesi ve kayınvalidesi Şaduman Er… Şennur hanım 27 yaşında Trabzonlu ve 2 çocuk annesi. Şaduman hanım da yarışmayla fenomen olmuş bir isim…