Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 24 Ocak Perşembe 109. bölümde Zuhal Topal’ı çileden çıkaran olay!

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Ocak Perşembe 109. bölümde Zuhal Topal’ı çileden çıkaran olay!

tarafından zk zk
Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün (24 Ocak Perşembe) yarışmacısı Zeynep Harman ve kayınvalidesi Zeliha Harman oldu.
Televizyongazetesi/Detay

Gaziantepli aile, Zuhal Topal’ı kapıda zılgıtlar eşliğinde karşılarken, Zeliha Hanım’ın eşi de elinde sazıyla Antebin Hamamları türküsünü çaldı. Oyun havaları eşliğinde salona alınan Zuhal Topal, bu coşkulu kutlamadan hayli memnun kaldı.

Yemekleriyle kayınvalidelerden iyi puanlar almaya çalışan 26 yaşında ve 1 aylık evli olan Zeynep gelin Antep yöresine ait Şiveydiz, ekşili köfte, bulgur pilavı, antep salatası, tatlı börek ve künefe yaptı.

ÇORBA SICAKTI AMA SOĞUK DEYİNCE ZUHAL TOPAL’I ÇİLEDEN ÇIKARDI!

Yeni bölümde kayınvalideler nohutlu Antep yöresine ait çorbayı yedikten sonra Suzan Hanım’ın çorbaya soğuk demesi karşısında şaşırdılar.

Zuhal Topal, Suzan Hanım’ın ısrarlı bir şekilde çorbaya soğuk demesi üzerine sert tepki verdi. Kaseyi tutarken elinin yandığını belirten Zuhal Topal, “Kase hala sıcak. Siz kaynar içiyorsunuz o zaman. Allah aşkına söyleyin sıcak mı değil mi? Bana böyle antin kuntin işler yaptırıyorsunuz” sözleriyle Suzan Hanım’ın gereksiz yere yaptığı eleştiriye kızdı.

Diğer kayınvalideler de çorbanın sıcak olduğunu belirterek onayladılar. Suzan Hanım ise eleştirisini Zuhal Topal’ın tepkisi nedeniyle devam ettirmeyip susmayı tercih etti.

Kayınvalideler genel olarak çorbayı beğendiklerini ifade ettiler.

Zuhal Topal'la Sofrada 24 Ocak Perşembe 109. bölümde Zuhal Topal'ı çileden çıkaran olay! 7

ZEHRA HANIM’IN GEREKSİZ ELEŞTİRİSİ TEPKİ ALDI

Masaya oturur oturmaz her şeye kusur bulmaya çalıştığı anlaşılan Zehra Hanım, mumların yanmamasını bahane etti önce. Daha sonra bardağında leke olduğunu söyledi. Zuhal Topal, bardakta toplu iğne başı gibi bir leke olduğunu belirtip bu tür şeylerin artık konu edilmesinden sıkıldığını belirtti.

İlerleyen dakikalarda ara sıcak olarak Şekerli börek sofraya geldi. Zehra Hanım’ın börek yanmadığı halde yandığını söylemesi üzerine Zuhal Topal, “Biz ona nar gibi kızarmış diyoruz ama siz ona yanık diyorsunuz. Benimki de öyle” diyerek Zehra Hanım’ın da gereksiz eleştirisine “Ben çok beğendim, evimde de yapacağım” diyerek gelin Zeynep’in yemeğini savundu.

Suzan Hanım ve Zehra Hanım, böreğe bahane bularak beğenmediklerini ifade ettiler ama Esin ve Hatice Hanım beğendiklerini belirttiler.

Ana yemek olan yöresel Şiveydiz yemeğini Esin Hanım beğenmedi. Zehra Hanım, çorbada da nohut, et gibi benzer malzemeler olmasını eleştirdi.

Hatice Hanım da nohut pişmemiş, tuzsuz ve eti de sert bularak ana yemeği beğenmedi. Bulgur pilavını beğendi.

Zuhal Topal ise nohutun sert olduğunu ama yine de yemeği ve pilavı çok lezzetli bulduğunu belirtti.

Salata ise fazla ekşi ve tuzlu bulundu.

Künefe ise altının pişmediği, içindeki peynirin künefe peyniri olmadığı, şerbetsiz olduğu, künefe kalıbıyla değil tepsiyle yapıldığı şeklinde eleştiriler aldı.

ZEYNEP GELİN KAÇ PUAN ALDI?

Esin Hanım 3

Zehra Hanım 3

Suzan Hanım 3

Hatice Hanım 3

Zuhal Topal, kayınvalidelerin verdikleri puanların düşük olmasına tepki gösterdi ve “Kayınvalideler, kendilerine rakip gördükleri için herhalde bu düşük puanları verdiler. Bu puanlar bu masanın hakkı değildi. Bu puanlar beni de mutlu etmedi. Ben de üzüldüm” yorumunu yaptı.

Zuhal Topal’ın puanı ise 9 oldu…