Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayar’ı Koç burcunu uyardı; Ay Tutulması Haftası’nda sinirlerinize hakim olun, kalp kırmayın!

Nuray Sayar’ı Koç burcunu uyardı; Ay Tutulması Haftası’nda sinirlerinize hakim olun, kalp kırmayın!

tarafından sevda

Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarında tüm burçlar için yine önemli gelişmelere dikkat çekti. Ay Tutulması Haftası’nda Koç burcunu, sinirlerine hakim olması konusunda uyaran Sayarı, kalbi boş olan Koçlara ise   yeni bir aşk müjdesi verdi.  Sayarı ayrıca,  çocuk sahibi olmak isteyen Koçlar için yine uygun bir dönem olduğuna dikkat çekti. Ünlü astrolog, Koç burcunun bu hafta riskli yatırımlardan uzak durmaları gerektiğinin de altını çizdi.

Nuray Sayarı sözlerine şöyle devam etti; Sevgili Koç burcu sinirlerinize hakim olmanız gereken bir haftadasınız, ebeveyn iseniz çocuklarınızla ilişkileriniz konusunda tutulma sizi etkileyebilir sinirli olmayın ve çocuklarınıza güvendiğinizi hissettirin böyle davrandığınız taktirde hane içinde ki problemleri kolaylıkla aşmanız mümkün.

Nuray Sayarı  İş sahibi ya da iş kurmayı planlayan Koçların ise ortaklık yapacağı  kişilere dikkat etmeleri gerektiğini özellikle belirterek  bu dönemde riskli yatırımlardan uzak durmalarının öneminin  altını çizdi.

Evli olan Koç kadınları ve erkeklerini ise güzel bir hafta beklediğini belirten Sayarı, kendilerini bedenen oldukça güçlü ve enerjik hissedecekler dedi.  Kalbi boş olan Koç burçları ise bu hafta yeni aşklara yelken açabilir. Sayarı son olarak Koç burçlarına şu öğütte bulundu; Nefsinize hakim olun içinizde ki çocuğu sevin.

Ay Tutulması’nın etkisi Koç Burcu’nda 3 ay boyunca devam edecek ancak bu hafta  etkisini fazlasıyla hissettirecek.