Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 26 Aralık Çarşamba 88. Bölümünde Çıldırtan Çiğdem Gelin

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Aralık Çarşamba 88. Bölümünde Çıldırtan Çiğdem Gelin

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında hiç de hoş olmayan bir program yayınlandı.Çiğdem hanım ile kayınvalidesi Semra Çoşkundemirtürk’ün yarıştığı bugünkü bölümde gelin hanımın davranışları herkesi deli etti. Ekran başındaki izleyiciler annesi yaşındaki kayınvalidelere davranışı ile adeta çıldırttı.

Zuhal Topal’ın gelin hanımı savunamadığını söylemesi ise durumun vahametini gözler önüne seriyordu.

NURAN HANIM TİTREDİ

Nuran hanım titrediğini bunu kabul edemeyeceğini söyledi ve masadan kalktı. Semra hanım, Nuran hanımı durdurarak masaya dönmesini sağladı. Nuran hanım, misafire bu şekilde davranamayacağını belirterek gelin hanıma yüklendi. Çiğdem hanım ise kendisini savunurken bile sert sözler söylemekten çekinmedi.

Uzun süre kayınvalideler ile gelin Çiğdem hanım arasında özür polemiğin yaşandı. Çiğdem hanım en sonunda kayınvalide Nuran hanımın ısrarı sonucu özür dilemek zorunda kaldı.

ÇİĞDEM HANIM ÖZÜR DİLEDİ

Zuhal Topal'la Sofrada 26 Aralık Çarşamba 88. Bölümünde Çıldırtan Çiğdem Gelin 7

Çiğdem hanım, “Özür dilemek istemiyorum. Program devam ediyor. Peki özür dilerim hepinizden, sizi kırdıysam belki sert davrandım. En başından sert giriş yaptınız, ben bu kadarını düşünmüyordum. Alışık olmadığım için…” diye konuştu.

KAYINVALİDELER ALTTAN ALMADI

Ancak sofradaki kayınvalidelerin de Çiğdem hanımın tecrübesizliğinin üzerine giderek onu daha da agresif hale getirmeleri de tartışılacak bir detaydı. Sonuçta tecrübeleriyle kayınvalidelerin ortamı bu duruma getirmemeleri gerekirdi. Ancak yarışma olması ve puanlamanın da önemli olması nedeniyle kayınvalideler Çiğdem hanımın zaafını değerlendirip ortamı germek için fırsatları değerlendirmekten çekinmedi.

ZUHAL TOPAL’A YAKIŞMADI

Zuhal Topal da gelinin küçük yaşına ve tecrübesizliğine verirken, ortamı yatıştırmak için elinden gelini yaptı

Bu program Zuhal Topal ve ekibine hiç yakışmayan bir yayın olarak hafızalarda yer edecek.

Programı izleyenler bugünkü bölümden rahatsızlıklarını sosyal medyada yazmadan edemediler.

Tecrübesiz gelinlerin bundan sonra programda yer almaları Çiğdem hanımın tavırları sonrasında yeniden değerlendirilme riski ile karşı karşıya…

Puanlama şöyle oluştu:

Selma hanım 1 puan verdi.

Zuhal Topal, 1 puanı yasakladıklarını ve yemekler eksik değilse 1 puan verilemeyeceğini söyledi. Zuhal Topal, bunu 2 puan yapalım teklifini getirdi. Selma hanım bunu 2 yapabileceğini söylerken.Çiğdem hanım ise 1 puanı kabul ettiğini belirtti. Zuhal Topal, güler yüzün ve misafirperverliğin önemine işaret etti.

Mercan hanım 2 puan verdi.

Mercan hanımın bu puanına Şerife hanım eleştirdi. Kendi gelinine de 2 puan verdiğini belirten Şerife hanım ile Mercan hanım arasında tartışma yaşandı.

Şerife hanım geline 2 puan verdi.

Nurdan hanım da geline 2 puan verdi.

Kayınvalide Semra hanım “Gelinimin kayınvalidelerden, Zuhal hanımdan, tüm izleyicilerden dilemediği özürü ben kendi adıma diliyorum” diyerek konuşmak zorunda kaldı.

Zuhal Topal’ın puanı ise 3 oldu.