Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 4 Nisan Perşembe 159. bölümde kayınvalideden şok tavır gelini çıldırttı!

Zuhal Topal’la Sofrada 4 Nisan Perşembe 159. bölümde kayınvalideden şok tavır gelini çıldırttı!

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının 159. bölümünde Melek Hanım’ın gelini Azize Hanım yarıştı.

Yeni bölümde kayınvalidelerden Seher Hanım’ın masaya oturur oturmaz ayağa kalkıp mutfağa gitmek istemesine karşın ev sahibi kayınvalide ve gelin itiraz etti.

Televizyongazetesi/Detay

Ancak Seher Hanım ısrarla yerine oturmadı ve görmek istediğini söyledi. Uzun süre ayakta kalan Seher Hanım’ın bu tavrı herkesi şoke etti.

Bir süre ayakta kalan Seher Hanım, en sonunda Zuhal Topal’ın ricasıyla istemeye istemeye oturdu ama itiraz etmeyi de sürdürdü.

Zuhal Topal, “Kati surette izin vermiyorlar. İstemiyorlar Seher hanım. Dağınık diyorlar” diye konuştu.

Kriz bir süreliğine çözülse de yemeğin ilerleyen bölümlerinde Seher Hanım, izin verilmemesine rağmen bir anda yerinden kalkıp mutfağa gitti. Zuhal Topal, kalktığını bile farketmediği Seher Hanım’ın bu tavrına çok şaşırdı.

Zuhal Topal, mutfağa giden Seher Hanım’a seslendi ama kayınvalide ısrarla mutfağa girip teftiş etmeye çalıştı.

Seher Hanım’ın tek tuhaf tavrı bu da değildi. Brokoli çorbası önüne gelince “Yemiyorum ben” diyerek itiraz etti. Zuhal Topal, bir gün önce de önüne gelen incire itiraz edip yemediğini söylemesini hatırlattı.

Seher Hanım’ın sesini yükseltip “Sorsaydınız o zaman” diye konuştu. Herhangi bir şekilde alerjisi olabileceğini ama ‘sevmiyorum’ mazeretini pek de program için geçerli bulmadı. Topal, kişiye özel yemek yapılamayacağını belirtti.

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Nisan Perşembe 159. bölümde kayınvalideden şok tavır gelini çıldırttı! 7

Azize gelinin menüsü şöyleydi:

Brokoli mercimek çorbası
Tatar usulü çiğ börek
Ezme patates salata
Yufka çanağında et sote
Garnitürlü pirinç pilavı
Babagannuş
Portakallı Fresh tatlı

Yemeklere yorumlar nasıl oldu?

Kayınvalidelerden ikisi brokoli çorbasını beğenmezken diğerleri beğendi. Zuhal Topal da yağının biraz fazla kaçtığını ama lezzetli olduğunu belirtti.

Ara sıcakta çiğ börek ve patates salatası servisi yapıldı. Çiğ böreğe soğan koymayan gelin eleştiri aldı. Hamurunun da kalın olduğu söylendi. Patates salatası ise soğuk bulundu. Zuhal Topal da bu eleştirilere katıldı. Çiğ böreği yağda kızartmayıp tavada pişirmesi nedeniyle lezzetsiz bulundu.

Et sotenin tuzu az bulundu, soğanlarının da yandığı eleştirisi yapıldı ama etin piştiği ve lezzetinin iyi olduğu söylendi. Garnitürlü pilavın pişmediği, içindeki bezelye ve mısırların diri kaldığını söylediler.

Babagannuş’un içindeki patlıcanın çok fazla is kokusu olduğu eleştirisi yapıldı. Zuhal Topal da bu eleştirilere katıldı.

Portakallı fresh tatlının keki pek beğenilmedi.

Azize geline kaç puan verdiler?

Şükran Hanım 3

Emine Hanım 3

Seher Hanım 3

Şerife Hanım 3

Zuhal Topal’ın puanı ise 5 oldu…