Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Cuma 160. bölüm haftanın finalinde neler oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Cuma 160. bölüm haftanın finalinde neler oldu?

tarafından ker_def

Haftanın finalinde Şükran Hanım’ın gelini Burcu Hanım’ın evine konuk olundu. Osmanlı torunu olan gelin Burcu Hanım, menüsünü de Osmanlı mutfağından seçti.

Görkemli evi ve son derece şık masasıyla dikkat çeken geline, kayınvalidelerden Seher Hanım’ın “Finala yakışır bir masa bulmadım. Daha lüx ve daha şık bir masa olabilirdi” sözü ise Zuhal Topal’ı ve masadaki herkesi çok şaşırttı! Topal, “Kıskandık mı acaba birazcık?” diyerek bu yorumlara katılmadı.

Zuhal Topal, hafta boyunca gittiği evlerde yediği yemeklerde bir lezzet sorunu olduğunu belirterek “6 haftadır bu programı yapıyorum. Bu hafta ne oldu nazar mı değdi, lezzet konusunda bir şey oldu, bu hafta böyle bir şey var performans düşüklüğü var tüm gelinlerde. Yine de puanlarınız çok düşük. Herkese 3 verdiniz. Gene de 4-5’i haketmeyen masalar mıydı? Değildi! Bunu niye yapıyorsunuz hiç bilmiyorum” diye konuştu.

Hünkar Beğendi’nin etinin sert olduğunu söyleyen Seher Hanım’a Zuhal Topal itiraz etti! 45 dakika pişen et için ‘pişmedi’ sözüne “Taş olsa pişerdi” yorumunu yaptı. “Bu et sert mi?” diyen Topal, ‘evet’ yanıtına “Vah vah” diyerek hiç de katılmadığı imasını yaptı.

Bulgur pilavına da diri yorumu yapıldı. Topal, buna katılmadı, tam kıvamında olduğunu söyledi. Sadece salatanın biraz tuzsuz olduğunu, beğendinin de çok lezzetli olduğunu, etin de lokum gibi piştiğini belirterek kayınvalidelerin yorumlarını da boşa çıkardı.

Helvani hakani tatlısının yanında çay da getiren geline yine eleştiri geldi! Puanları kapmak için yaptığını söyleyen kayınvalidelerin bu tavrı üzerine “Al götür o zaman” diyerek kinayeli bir tavır sergiledi.

Tatlının şekerinin biraz az olduğu, fazla tereyağlı olduğu söylendi. Burcu hanım, şeker değil balla tatlandırdığını belirtti.

Burcu Hanım’a kaç puan verdiler?

Emine Hanım 3

Melek Hanım 3

Şefiye Hanım 3

Seher Hanım 6

Haftanın birincisi kim oldu?

Haftanın birincisi toplam 23 puanla Burcu Hanım oldu ve 10 bin TL’nin sahibi oldu.

İki yarışmacı aynı puanı alarak haftanın 5.si ve 4.sü oldu. Azize Hanım 17 puan aldı toplamda. Diğer yarışmacı ise yine 17 puanla Eda Hanım oldu.

Haftanın 3.sü 19 puanla Feyza Hanım oldu.

Haftanın 2.si 21 puanla Melike

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Nisan Cuma 160. bölüm haftanın finalinde neler oldu? 7