Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 62. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Zuhal Topal bile şoke oldu!

Zuhal Topal’la Sofrada 62. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Zuhal Topal bile şoke oldu!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 61. bölümü 19 Kasım Pazartesi günkü bölümünde gelin Esra hanım ile kayınvalide Aysel hanımın evine konuk olundu. Haftanın ilk programında kayınvalidelerin yorumları yine bir hayli sert oldu. Zuhal Topal’ın da bir hayli zorlandığı bir haftaya başlandı. Zira kayınvalideler tavırlarıyla büyük şaşkınlık yaratmakta.

Haftanın ikinci günü de polemiklerle dolu bir bölümün geldiği fragmandan belli oluyor. Programın 62. yeni bölümü 20 Kasım Salı günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. 2. bölümde Yüksel hanım ve gelininin evine ziyaret yapılacak. Videodan 62. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Zuhal Topal’ın bile büyük şok yaşadığı bir bölüm geliyor.

61. bölümde yani 19 Kasım Pazartesi günkü bölümde yaşananların detayı şöyle:

Mutfakta elinin ağır olması ile eleştirilen gelin Esra, elinden geleni yaptı ve sofrayı da hazırladı. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz. Programda yaşananların detayları ise haberimizde yer alıyor.

Yeni haftanın kayınvalideleri ilk kez izleyici tarafından da tanındı. Mersin’den gelen Nuray hanım, İstanbul’dan Yüksel hanım, Yozgat’tan Nigar hanım ve Elmas hanım yeni kayınvalidelerdi. Yüksel hanım mercek ile gelmişti. Yüksel hanım daha iyi görebildiği için mercek ile büyütme ihtiyacı hissettiğini anlattı. Yemek boyunca Yüksel hanımın rahatsızlığı nedeniyle yemek yiyememesi, arada beyaz ekmek çıkartıp aç kalmamak için ekmek yemesi, hatta yanında peynir bile getirmiş olması dikkatleri çekti.

Kayınvalidelerin atışmaları daha masaya oturur oturmaz başladı. Nuray hanımın illaki Esra’nın mutfağını görmek istemesi, ayrıca küçük şeyleri mesele etmesi masadaki herkesi rahatsız etti. Zuhal Topal da ufak bir uyarıda bulunma ihtiyacı hissetti.

Nuray hanımın aykırı tavırları yemek boyunca devam etti. Gelin Esra ile de polemiğe giren Nuray hanım bi ara Zuhal Topal’a bile yükseldi… Topal’ın müdahale girişimini sert bir tavırla engelleyen Nuray hanım, masada adeta kılı kırk yaran bir tavır sergiledi. Diğer kayınvalideler bu tavırlardan rahatsız olduklarını hissettirdi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 61. bölümünde puanlamada ise gelin Esra’yı bir şok bekliyordu. Kayınvalidelerin puanları şöyle oldu:

Nuray hanım, 3 puan verdi.
Yüksel hanım, 3 puan verdi.
Elmas hanım, 4 puan verdi.
Nigar hanım, 4 puan verdi.

Özellikle Elmas ve Nigar hanımlar yemeği beğenmiş olmasına karşın düşük puan verdikleri için Esra gelinden tepki gördüler.

Topal, tüm bu tartışmalar boyunca pek müdahale etmeyerek akışına bıraktı.