Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 63. bölümünü izleyenler şaşkına döndü! – 21 Kasım Çarşamba

Zuhal Topal’la Sofrada 63. bölümünü izleyenler şaşkına döndü! – 21 Kasım Çarşamba

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 63. bölümü 21 Kasım Çarşamba günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu.

Televizyon Gazetesi Detay

23 yaşındaki Kübra Göktaş ile kayınvalidesi Nigar Alp’in evine konuk olundu. Kübra hanım kayınvalidelerden bir hayli eleştiri aldı. Nevşehirli olan Kübra hanım bu kadar çok eleştirilmesine anlam veremedi.

Kübra hanım puan kırılmasın diye kayınvalidelere yanıt vermemeyi tercih etti. Nuray hanım yine agresif tavırları ile dikkat çekerken, Yüksel teyze ise gelini Saime’nin düşük puan almasını sıklıkla dile getirdi.

Nuray hanımın pırlanta küpelerini göstermesi ise şaşkınlık yarattı. Kayınvalideler gerçek mi, sahte mi polemiği yaşadı.

Testi kebabını çekiç ile kıran Zuhal Topal, ilk defa böyle bir deneyim yaşadığını anlattı. Testi kebabını kayınvalideler beğendi. Nuray hanım, Elmas hanımın yorumlarına da tepki gösterdi. Elmas hanımın diğer kayınvalidelerle benzer ifadeler kullanması Nuray hanımı kızdırdı. “Papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorsunuz” diyen Nuray hanım, yine masanın en agresif kişisiydi.

Nigar hanım gelini Kübra hanımına yapılan eleştirilerde cevap vermekte zorlandı. Zuhal Topal ise kayınvalidelerin sert eleştirilerine izin vererek, karışmamaya özen gösterdi. Puanlama Kübra hanım bir hayli düşük puanlar aldı.

Nuray hanım, 2 puan verdi.
Aysel hanım, 2 puan verdi.
Elmas hanım, 4 puan verdi.
Yüksel hanım, 2 puan verdi.

Zuhal Topal ise gelin hanıma 6 puan verdi.

Bu puanlara Kübra hanımın yanıtı bir hayli sert oldu. Gelin hanım yemek boyunca eleştirilerde kendini tuttu ama gelen düşük puanlar yüzünden bir hayli kızdı ve kayınvalidelere tepki gösterdi. Kübra hanım “Benim kazanmamam için düşük puan verdiniz” diye eleştirilerde bulundu.

Kayınvalide Nigar hanım da “Bunun yarını da var” diyerek, Nuray hanımın gelinine düşük puan vereceği ifadesinde bulundu. Zuhal Topal da bu kadar düşük puanlar beklemediğini anlattı.

Nuray hanımın kendi evine ayakkabı ile girmediğini söyleyip, gelinlerin evine ayakkabı ile girmesi de eleştiri konusu oldu.

PERŞEMBE GÜNÜ YARIŞMACILARI: Gelin Burcu Kayınvalide ise Nuray Hanım. Zuhal Topal’la Sofrada’nın 4. gün yarışmacısı Burcu – Nuray çifti olacak.

CUMA GÜNÜ YARIŞMACILARI: Gelin.Burçak Kayınvalide ise Elmas Hanım.Zuhal Topal’la Sofrada 23 Kasım Cuma günü yarışacak çiftimiz Burçak-Elmas olacak. Burçak 21 yaşında mutfak aşığı.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturacak, kıyasıya rekabet yaşanacak.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.