Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 85. Bölüm Özetini İzle

Zuhal Topal’la Sofrada 85. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada 21 Aralık 85. bölümünde gelin Özlem hanım ile kayınvalidesi Müdaher Kayan hanım yarıştılar. Özlem hanım oldukça genç bir gelin. Henüz 20 yaşındaki gelin hanım sadece 1 yıllık evli. Müdaher Kayan ise hırslı bir kayınvalide olarak dikkat çekmesine karşın programda herkesi şaşırttı.

Gelin hanım mutfakta heyecan yaptı ve biraz da panik yaptı. Özlem hanım masada kayınvalidelere yemeklerini servis etti. Ama beklemediği bir durum yaşandı. Kendisini desteklemesi beklenen kayınvalidesi Müdaher hanım, kendi gelinini eleştirdi. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Zuhal Topal bile o anlar da şaşkına döndü. Müdaher hanımın gelini desteklememesi ve kusurlarını hemen ortaya dökmesi diğer kayınvalidelerin garibine gitti.

Özlem hanım ise tecrübesiz bir gelin olduğunu ve heyencanladığını, panik yaptığını söyledi. Müdaher hanımın da gelinini beğenmemesi ilginç bir durum olarak kayıtlara geçti.Özlem hanımı savunmak Zuhal Topal’a düştü. Gelin hanımı kayınvalidesi savunmayınca ve jüri üyesi gibi eleştiriler yöneltince dengelemek Zuhal Topal’ı üzerine düştü.

Gelin hanım yemeklerinin beğenmemesine karşın mutlu olduğunu ancak biraz burukluk içinde kaldığını söyledi. Puanlamanın da düşük olacağını belirtti. Kayınvalidesine de kırgın olduğunu söyleyen Özlem hanım, kendisini savunmamasına üzüldüğünü belirtti.

Meryem hanım 2 puan verdi.
Emine hanım 2 puan verdi.
Nazende hanım 3 puan verdi.
Gülay hanım 2 puan verdi.

TRABZON’DAKİ BÜYÜK FİNALİ KİM KAZANDI?

Özlem hanımın evinde tüm gelinler ve kayınvalideler büyük final için toplandı. Trabzon’daki büyük finalde gelinler arasında ciddi bir tartışma yaşandı. Hakkının yendiğini söyleyen gelinler kendilerini savundular.

İşte Trabzon’daki yarışmanın sonuçları:

Haftanın birincisi Fatma hanım oldu. Toplam 22 puan elde etti.
Haftanın ikincisi İlknur hanım oldu. Toplam 20 puan elde etti.
Haftanın üçüncüsü-dördüncüsü aynı puanı alan Kübra ve Züleyha hanımlar oldu. Toplamda 19’ar puan aldılar.
Haftanın beşincisi Özlem hanım oldu, 13 puan aldı.

Trabzon etabını birinci bitiren Fatma hanım, 10 bin TL’nin sahibi oldu.