Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 11 Nisan Perşembe puanlamada sinirler gerildi, Aynur hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 11 Nisan Perşembe puanlamada sinirler gerildi, Aynur hanım kaç puan aldı?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay – Zuhal Topal’la Sofrada programının 164. bölümünde 40 yaşında ve 3 çocuk annesi gelin Aynur hanım, yemeklerini kayınvalidelere beğendirmeye çaba harcadı. Aynur hanımın kayınvalidesi Kibariye Moral de gelinini en iyi şekilde savunmaya çabaladı.

Aynur Hanımın Menüsü:

Karalahana Çorbası
Sebzeli Kapya Biber Dolması
Közlenmiş Sütlü Patlıcan
Ispanaklı Kol Böreği
Güveçte Sebzeli Et
Sebzeli Bulgur Pilavı
Bostan Salatası
Ay Baklava

Aynur hanım mutfakta marifetlerini sergiledi. Ancak kayınvalideler yemeklere birçok kusur buldular. Aynur hanım puanlama sırasında kayınvalidelere ciddi şekilde tepki gösterdi.

Aynur hanımın sert sözleri dikkat çekti. Aynur hanıma gelen puanlar da beklentilerin altında kaldı.

Seniha hanım 3 puan, Semiha hanım 4 puan ve Aysel hanım 4 puan verdi. Raife hanım günün olayını yaptı ve Aynur hanıma 7 puan verdi. Raife hanım diğer kayınvalidere çatarak “Aldığınız puanı bile vermiyorsunuz” diyerek duruma tepkisini gösterdi.

Puanlama sırasında Semiha hanım bir hayli sinirlendi. Ortam fazlasıyla gerildi. Raife hanım diğer kayınvalidelerin tepkileri üzerine masadan kalkarak tepkisini ortaya koydu.

Zuhal Topal da Aynur hanımın misafirlerini çok iyi ağırladığını ifade etti ve 9 puan vererek ödüllendirdi. Aynur hanım elde ettiği 27 puan ile dikkat çekti.

Yarın büyük finalde Raife hanımın gelini yarışacak.