Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Zeynep Turan, Jüpiter Retrosu’nun burçlara olan etkilerini anlattı

Zeynep Turan, Jüpiter Retrosu’nun burçlara olan etkilerini anlattı

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Zeynep Turan, youtube kanalından yaptığı bilgilendirmede Jüpiter Retrosu’nun burçlara olan etkilerini anlattı. Şanslı bir dönemin geldiğini belirten Zeynep Turan, bereketli günler müjdesi verdi.

Youtube kanalında takipçilerine önemli bilgiler sunan Zeynep Turan, “Duyduk duymadık demeyin, şansı, bolluğu, adaleti hukuk sistemini bereketi temsil eden Jüpiter geri hareket etmeye hazırlık yapıyor” diyerek videosunu sundu..

Peki Jüpiter Retrosu’nda başka neler yaşanacak? Zeynep Turan’ın açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz. Bazı detayları ise aşağıda bulabilirsiniz:

“Geri hareket ediyor dediğim zaman aklınızda bin bir soru işareti uyanıyor biliyorum. Gelin bu durumu konuşalım bugün biraz. Bir gezegenin Retro haline geçmesi yani durağanlaşması önemli bir olaydır. Kimi gezegenler gökyüzünde kötücül olarak adlandırılırken, kimi gezegenler ise iyicildir.

Jüpiter’de bu iyicil gezegenlerden biri. Temsil ettiği konular ise; bolluk, bereket, şans, hoşgörü, barış, affedicilik, iyimserlik, umut, zenginlik, kazanç sağlayan işler, ileri görüşlülük, bilgelik, dürüstlük, ahlak, inanç, din, eğitim, hukuk ve kanunlardır.

Gezegenlerin en büyüğü Jüpiter; neşe, bolluk, zenginlik yıldızı olarak bilinir. Temel fonksiyonu da zaten kendini genişletmektir.

Tüm bu bilgiler ışığında Jüpiter’in geri hareketi aslında bizim de içimize dönmemize neden olacak, içsel muhasebemizi yapacağız.

Sevgili takipçilerim, Jüpiter’in geri hareketi içe doğru büyümeyi temsil ediyor. Aslında bu durum hepimizin değişmesine ve gelişmesine neden olacak. Bu süreçte duygu durumumuzu kontrol edebilir, içselleştirdiğimiz duygulardan kurtulabiliriz. “