Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 14 Şubat Perşembe 124. bölümde kayınvalidelerden tuhaf eleştiri!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 14 Şubat Perşembe 124. bölümde kayınvalidelerden tuhaf eleştiri!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bugün gelin Yağmur Yıldız ve kayınvalide Emine Hanım yarıştı.
Televizyongazetesi/Detay

Programın 124. bölümünde yarışan Yağmur gelin, 30 yaşında ve 10 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Erzurumlu olan Yağmur hanım yemekleri  kayınvalidelere beğendirmeye çalıştı.

Kayınvalide Emine hanım ise titiz, otoriter ve lider ruhlu birisi olarak biliniyor.

Neyi eleştireceklerini şaşırıp, olmadık şeylere taktılar!

Yeni bölümde peçete krizi yaşandı! Zuhal Topal, kayınvalideler gelmeden önce gelini peçete konusunda uyarmasına karşın kayınvalideler, masada göremeyince eleştiriye başladılar.

Peçetelerin masada değil, başka yerde durması, eleştiri konusu oldu.

Kayınvalideler masanın yanına gelir gelmez adeta köşe kapmaca oynadılar!

Ayşe Hanım’ın üç gündür sürekli durmadan konuşması üzerine diğer kayınvalidelerin ondan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. Ayşe Hanım’dan uzağa oturmaya çalışan kayınvalidelerin bu durumu gülüşmelere neden oldu.

Neyi eleştireceğini şaşıran kayınvalideler, masanın bir önceki günden iyi olmadığı yorumlarını yapınca Emine Hanım, tepki verdi.

Ayşe Hanım’ın eleştirecek bir şey bulamayıp ekmekliğin içindeki kumaşın masaya uymadığını söylemesi Emine Hanım’ı iyice delirtti.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 14 Şubat Perşembe 124. bölümde kayınvalidelerden tuhaf eleştiri! 7

Şükran Hanım ise süs olsun diye konulan yeşil renkli kuru yaprakları beğenmediğini söyledi.

Kayınvalidelerin tuhaf eleştirileri yine taktik savaşı olarak değerlendirildi…

Gelinin marketten ayran yerine süt aldığı da masada ortaya çıktı! Ayşe Hanım, bu durumu da eleştirmekten geri kalmadı! “10 yıllık gelin ayranı sütle karıştırmış” diye konuştu.

Yağmur gelinin menüsü şöyle:

Yeşil mercimekli yuvalama çorbası
Kıymalı pide
Gulaş
Şehriyeli pilav
Kaşık salatası
Midye tatlısı

Yemeklere yorumlar nasıldı?

Çorba, bazı kayınvalideler tarafından tuzsuz, bazıları tarafından tuzlu bulundu. Ayşe Hanım, yine eleştirmek için eleştirip ‘salçası çok’ yorumunu yaptı. Çorbanın özelliğinin ekşi olmasına karşın, kayınvalideler ekşi diye beğenmediler! Zuhal Topal ise çok beğendiğini söyleyip “Ne ekşi, ne tuzlu, bu çorba böyle olur, başka türlü de olmaz” deyip tepsini koydu!

Yağmur gelinin kıymalı pidesine ‘niye yumurta yok?’ eleştirisini yapması, masada tartışmaya neden oldu. Zuhal Topal, pideye yumurtanın özel istekle konulduğunu hatırlatıp eleştirilere kızdı ve “Pide güzel diyemiyor da yumurta yok diyor!” yorumunu yaptı.

Ayşe Hanım’ın, ısrarla “Karadeniz pidesine benzer tarafı yok!” diyerek yorum yapması da yine eleştirmek için eleştirdiği anlaşıldı!

Pidede tereyağ  ve kıymasında baharat olmaması eleştiri aldı.

Gulaş’ın içinde sirke ve un konulması gerektiğini söyleyen Şükran Hanım ve gelin Yağmur hanım arasında uzun süren bir tartışma yaşandı.  Etin bazı kısımlarının pişmemesi kayınvalideler tarafından eleştirilirken, Zuhal Topal, bu eleştirilere katılmadı ve çok beğendiğini belirtti.

Ayşe Hanım pilav pişmemiş derken, Şükran Hanım hamur buldu… Zuhal Topal da biraz diri olduğunu söyledi.

Salatanın geç gelmesi, domatesin kabuklarının soyulmaması ve içinde soğan olmaması eleştiri konusu oldu.

Tatlının yanında kaymak olmadığı eleştirisi yapıldı. İçindeki cevizin az olduğu ve şerbetin fazla şekerli olduğu da eleştiri konusu oldu.

Yağmur geline kaç puan verildi?

Karanfil Hanım 4

Azime Hanım 3

Şükran Hanım 4

Ayşe Hanım 3

Zuhal Topal’ın puanı 8 oldu…