Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 15 Nisan Pazartesi 166. bölümde Seda gelin kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 15 Nisan Pazartesi 166. bölümde Seda gelin kaç puan aldı?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 15 Nisan Pazartesi günü başlayan yeni haftada daha önce yarışan ve akıllarda kalan isimler yeniden ekrana geldi. Fenomenler olarak adlandırılan isimler programda daha önce hal ve tavırları ile gündem olmuş kişilerden seçildi.

Televizyon Gazetesi Detay – Pazartesi günü yarışan isimler Seda Gül ve kayınvalidesi Nurşen Kaya oldu… 21 yaşındaki Seda hanım düğünü için gün saymakta… Gelin hanım yemeklerini sundu ve fenomenler yarışmasının ilk gününde olumlu bir izlenim bıraktı. Songül hanım puanlamada Seda hanıma 6 puan verdi. Puanlama sırasında kayınvalidelerin gülümseyen halleri dikkat çekti. Hacer hanım ise 4 puan verdi. Rüzgar hanım 6 puan ve Şaduman hanım da yine 6 puan verdi. Zuhal Topal’ın puanı 7 olunca, gelin hanım toplamda 29 puan ile iyi bir puan elde etmiş oldu.

Peki programın bu haftaki bölümlerinde kimler yarışacak?

Salı günü yarışmacıları İpek Bora ve kayınvalidesi Rüzgar Büyüktankaya olacak… İpek hanım 28 yaşında, 2 çocuk annesi ve önceki hatalarından da ders almış durumda.

Çarşamba günü yarışmacıları Fatma Halıcı ve kayınvalidesi Songül Kayhan. Fatma hanım 4 yıllık evli ve 26 yaşında…

Perşembe günü yarışmacıları Yeşim Onay ve kayınvalidesi Hacer Onay olacak. 38 yaşındaki Yeşim hanım 1 çocuk annesi.

Cuma günü yarışmacıları ise Şennur Cebesi ve kayınvalidesi Şaduman Er… Şenur hanım 27 yaşında Trabzonlu ve 2 çocuk annesi.Şaduman hanım da yarışmayla fenomen olmuş bir isimdi.