Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 21 Mart Perşembe 150. bölümde gelinin büyük talihsizliği!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 21 Mart Perşembe 150. bölümde gelinin büyük talihsizliği!

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün Kevser Hanım ve gelini Ceren Hanım yarıştı.
Televizyongazetesi/Detay

150. bölümü yayınlanan programda Kevser Hanım, gittiği 3 evde de yemeklere olmadık konulara takıp, simetri hastası olduğunu söylemiş ve çatalın duruşundan, tabağın yönüne kadar gelinleri eleştirip durmuştu.

Her gittiği evde mutfağa girmek için de ısrar eden Kevser Hanım, tertemiz mutfaklara bile söyleyecek bir söz bularak sırf bahane uydurmaya çalışmasıyla ekrana yansımıştı.

Bu kez kendi gelininin gününde Kevser Hanım’ın neler yapacağı merak konusuydu.

Oldukça şaşaalı evini yarışma için gelinine açan Kevser Hanım’ın varaklı mobilyaları Zuhal Topal’ı da çok şaşırttı.

Kevser Hanım’ın gelini Ceren ise yemekleri yetiştirmek için koşturup durdu ama o mutfaktayken o kadar çok akrabası gelip gitti ki zamanını iyi değerlendiremedi.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 21 Mart Perşembe 150. bölümde gelinin büyük talihsizliği! 8

Salatasını yapamayan ve masasını da tam olarak yerleştiremeyen gelin, üzerini de değiştiremedi ve kayınvalidelerin sert eleştirilerine maruz kaldı.

Geline izin verildi ve üzerini değişti. Ceren gelin de kayınvalidesi gibi abiye giyip gelince kayınvalideler şaşırdı. Kevser Hanım, evinin klasik dekoruna uymak için böyle giyindiklerini söyledi. Zuhal Topal da “Ben fazla sade kaldım. Bilseydim abiye giyip gelirdim” diyerek hafif yollu durumu ti’ye aldı.

Bu arada bir gün önce gelini yarışan Fatma Hanım, yanında oturan Gülden Hanım’ın geliniyle sert atışmasından sonra yeni günde onun yanında oturmak istemediğini söyledi.

Herkesi şaşırtan bu açıklama sonrasında Fatma Hanım ve Kevser Hanım yer değiştirirken Zuhal Topal da “Şu an bu yaptığınız pek hoş olmadı Fatma teyze. Küstüm konuşmak istemiyorum hoş olmadı” diye konuştu.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 21 Mart Perşembe 150. bölümde gelinin büyük talihsizliği! 9

Ceren Hanım’ın menüsü şöyle:

Yoğurtlu tavuk çorbası
Zeytinyağlı yaprak sarma
Karışık sebzeli mücver
Patlıcanlı yelpaze patlıcan
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Karışık salata ve cacık
Kaymak eşliğinde haşhaşlı revani

Yemeklere yorumlar nasıl oldu?

Bazı kayınvalideler çorbanın kıvamını yoğun bulurken, bazıları da iyi buldu. Çorbanın içindeki tavuk etlerinin büyük olması da eleştiri konusu oldu.

Ara sıcakta sarma ve mücver ikram edildi. Gülden Hanım, yaprakların kalın sarıldığı ve tadının güzel olmadığı yorumuna Zuhal Topal katılmadı.

Mücveri kabakla değil de patates ve havuçla yapan gelin eleştirildi. Kabaksız mücver olmayacağını söyleyen kayınvalidelere karşın Ceren Hanım, sebzeli mücver yaptığını, bilerek kabak kullanmadığını belirtti.

Mücverin çok yumurta koktuğunu söyleyen Fatma Hanım şaşırttı. Zaten olması gerektiğini söyleyen geline “Aşırı yumurta var ve ekşi” yorumunu yaptı.

Yaprak sarması ise çok tuzlu, ekşi ve içinin harcı az bulundu.

Ana yemekte pilavı lapa bulan, şehriyesini yanık bulan kayınvalidelerden bazıları da patlıcanlı yelpaze patlıcan yemeğinin patlıcanlarının ise çok piştiğini söylediler.

Haşhaşlı revaninin üstüne koyacağı kaymağı marketten alan ama mutfakta nereye koyduğunu bulamayan gelin, bu nedenle zor anlar yaşadı. Revaninin şerbetini bazı kayınvalideler çok buldu, bazıları haşhaşı revaniye yakıştıramadı. Zuhal Topal ise çok beğendiğini söyledi.

Kayınvalideler, Ceren geline kaç puan verdiler?

Fatma Hanım 6

Gülden Hanım 1

Altun Hanım 2

Saime Hanım 4

Zuhal Topal’ın puanı ise 5 oldu…