Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 26 Mart Salı 152. bölümde Zuhal Topal’ın eğlencesine kayınvalideler limon sıkacak!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 26 Mart Salı 152. bölümde Zuhal Topal’ın eğlencesine kayınvalideler limon sıkacak!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’un sunuculuğunu üstlendiği Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın ikinci günü yani 152. bölüm bugün saat 16.00’da izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

26 Mart Salı günü yayınlanacak olan 152. bölümde Gaziantep’teki ikinci program izleyicilerle buluşacak. Dünkü bölümde Gaziantep’in lezzetleri ekrana getirilmiş ve ekran başındaki izleyiciler bir hayli memmun kalmıştı. Yeni bölümde neler yaşanacağı ise merak konusu… Salı günü yarışmacısı Ayşe Gültekin ve kayınvalidesi Güliz Gültekin. Videodan programın bugünkü bölümünden ilk detayları izleyebilirsiniz.

Ayşe Hanım 24 yaşında ve 2 çocuk annesi. Mutfakta bütün bildiklerini kayınvalidesine borçlu olan gelin, hazırladığı iddialı menü ile kayınvalidelerin gözüne girmek için çok kararlı. Ayşe hanımın kocası, eşinin yemekleri annesinden daha güzel yaptığını söyleyince kayınvalide bu duruma bir hayli tepki gösterecek. Zuhal Topal’ın şarkılar söylediği ve eğlence dolu anların yaşandığı program izleyicilere ekran başında keyifli anlar yaşatacak.Ancak kayınvalideler gelin Ayşe hanımın yemeklerini acımasızca eleştirince Zuhal Topal’ın keyfi bir hayli kaçıyor. Zuhal Topal’la Sofrada 152. yeni bölümüyle 26 Mart Salı günü saat 16.00’da yayınlanacak.