Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün, 27 Aralık Perşembe 89. bölümünde neler yaşandı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün, 27 Aralık Perşembe 89. bölümünde neler yaşandı?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni haftanın 4. günündeyiz… 27 Aralık Perşembe günü programın 89. bölümü izleyicilerle buluştu. Programın dün yayınlanan 88. bölümüne gelin Çiğdem hanımın tavırları damgasını vurmuştu. Kayınvalidesi Semra hanımın özür dilemesi ile sonuçlanan program, Zuhal Topal ve ekibine de yakışmayan bir yayın olarak hafızalarda yer edindi. Dünkü gerilimli ortamdan sonra bugün; 27 Aralık Perşembe günkü bölümde neler yaşanacağı da merak ediliyordu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında bu hafta yarınki bölüm ile tamamlanacak. Kimin birinci olacağı da 28 Aralık Cuma günü ekrana gelecek haftanın son bölümüyle netleşecek ve kazanan talihli gelin ile kayınvalidesi 10 bin TL’lik ödülün sahibi olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Aralık Perşembe günü 89. bölümde yarışacan isimler ise gelin Pınar ve kayınvalidesi Nuran Aytay ikilisi oldu. 30 Yaşında olan Pınar Hanım 3 yıllık evli. Yemeklerinin lezzet fırtınası yaratacağını iddia eden Pınar Hanım çok iddialı. Kayınvalidesi Nuran Hanım ise takıntılarıyla ön plana çıkan bir kadın…

Zuhal Topal, gelin hanımın evine konuk oldu ve mutfakta yine neşeli bir sohbet gerçekleştirdi. Pınar hanım da alışverişini yaptı ve mutfağında hummalı bir çalışmaya girişti. Bu sıralarda da Zuhal Topal, Pınar ve Nurdan hanımlar ile birlikte mutfakta yer aldı.

Zuhal Topal, programa katılmak için yurt içinin yanı sıra, dünyanın farklı bölgelerinde de başvurular yapıldığını söyledi.

Pınar hanım yemekleri yetiştirme konusunda biraz heyecan yaptı. Pınar hanım titizliği ile dikkat çekti.

Pınar hanım kayınvalideleri hoş bir şekilde karşıladı.

Zuhal Topal, dünkü yayında agresifliği ile olay yaratan gelin Çiğdem hanım konusuna kısaca değindi. “Kendimize gelmeye çalışıyoruz” diyen Topal, Çiğdem hanımın durumunu sordu. Çiğdem hanımın kayınvalidesi Semra hanım, gelininin kendisini toparlamaya çalıştığını söyledi. Kayınvalideler de Çiğdem hanım meselesini yeniden açtı. Semra hanım da özür dilediğini ve sakinliğini koruduğunu belirtmeden edemedi. Semra hanım gelininin 21 yaşında genç ve tecrübesiz olduğunu belirtti. Topal, “Olay başka yerlere de gidebilirdi. Ben çok gerildim ve üzüldüm” ifadelerini kullandı.

Pınar hanımın menüsünde sütlü patates çorbası, Hasanpaşa Köfte, patates püresi, pırasalı börek, pilav, kadayıf sarması vardı.

Kayınvalideler sütlü patates çorbasını beğenmediler ve çeşitle eleştiriler yönelttiler.

Topal, pırasa böreğini çok beğendiğini söylerken Şerife hanım ile Mercan hanım böreği beğenmediklerini söyleyince ortam bir hayli gerildi.

Kayınvalideler arasında puanlama konusunda tartışma yaşandı. Bazı kayınvalidelerin ilk günlerdeki sessizliğini Semra hanım kendi gelinlerine yatırım yapmak olarak yorumladığını belirtti.

Şerife hanımın pırasa böreğinden tat alamadığını söylemesi üzerine Zuhal Topal, alaycı bir tavır sergiledi. Topal, “Pırasası uçtu mu, nereye gitti. Vallaha kendinizi aştınız yorumlarda. Biz anlamıyoruz pırasa böreğinden! Ben çok beğendim çok güzel” diye konuştu.

Semra hanım da Şerife hanımın kendi gününe yatırım yaptığını ve puan vermemek için bunu yaptığını söyledi. Selma hanım da puan vermemek için Şerife hanımın bahane bulduğunu ve oynadığını söyledi.

Böreği harika bulduğunu söyleyen Selma hanıma Zuhal Topal da destek verdi.

Mercan hanımın da börekten tat alamadığını söylemesi üzerine Zuhal Topal, “Pes pes” diyerek duruma tepkisini ortaya koydu. Topal, hem Şerife hem de Mercan hanımların bu yorumlarına bir hayli kızdı.

Zuhal Topal, çekim yapan kameramanlara beğenip beğenmediklerini sordu. Toplamda 8 kişinin böreği çok beğendiğini anlatan Topal, “Sözü seyircinin takdirine bırakıyoruz” diyerek bu kayınvalideleri bir nevi izleyicilere şikayet etmiş oldu.

Şerife hanım ise puan yüzünden olmadığını ve gerçekten böreği beğenmediğini söyledi.

Kayınvalideler Hasanpaşa Köftesinin yağlarının donmuş olması ve üstünün kuru olması nedeniyle eleştirildi.

Kayınvalideler salataya da kusur bulmakta gecikmedi…

Gelin hanımın yavaşlığı da kayınvalidelerin dilindeydi…

Kadayıf sarması tatlısının sunumu çok başarılıydı ve kayınvalideler de sunumu ve tadını beğendiler.

Bu arada Pınar hanımın eşi Hakan Bey, balonlarla birlikte çekime gelerek yeniden eşine evlilik teklifi yaptı.

Daha sonra puanlamaya geçildi. Pınar hanım kayınvalidelere yaranamadığı belirtti ve puanların da düşük geleceğini tahmin etti.

Puanlama ise şöyle oluştu.

Mercan hanım 2 puan verdi. Sürekli aynı puanları vermesi nedeniyle de eleştiriler aldı. Strateji yaptığı yorumları yapıldı. Zuhal Topal da Mercan hanımın sürekli aynı tavırları sergilemesinden rahatsız olduğunu belirtti.

Şerife hanım 2 puan verdi. Tatlısı ve güler yüzüne puan verdiğini belirtirken, Pınar hanım ve Nuran hanım bu puana itiraz etti. O anlarda Zuhal Topal’ın elini ağzına götürüp ısırması dikkatlerden kaçmadı. Zuhal Topal, dün Çiğdem hanıma verilen 2 puana dikkat çekti. Çiğdem hanımın olay yaratan tavırlarında bile 2 puan verilirken, Pınar hanımın güzel tavrına ve yemeklerine de 2 puan verilmesini eleştirdi.

Topal, 2 puan veren Mercan ve Şerife hanımlara ciddi şekilde tepki koydu ve sinirlendiğini açık şekilde ifade etti. Topal, “Tamamen objektif ve reali değerlendiriyorum. O pırasa böreğine güzel değil diyemezsiniz. Bu 8 kişinin hiç damak zevki yok mu?” diyerek da kayınvalidelerin kendilerini sorgulaması gerektiğini ima etti.

Selma hanımın puanı ise 4 oldu.

Semra hanımın puanı ise  4 oldu.

Zuhal Topal’ın Pınar hanıma verdiği puan ise 6. oldu.

HAFTANIN FİNALİ 28 ARALIK CUMA

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın son gününde yarışacak olan isimler Cannur ve kayınvalidesi Selma Ürem ikilisi olacak.

33 yaşında olan Cannur Hanım 11 yıllık evli. Yemek konusunda bir hayli tecrübeli olan Cannur Hanım birinci olmak istiyor. Kaynana Selma Hanım ise çok hızlı ve dobra bir kadın…

Haftanın son günü olan 28 Aralık Cuma günü 90. bölüm ekrana gelecek. Son gün tüm gelin ve kayınvalideler toplanacak ve haftanın finali yapılacak.