Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 5 Nisan Cuma haftanın finalinde Zuhal Topal’dan ağır sözler!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 5 Nisan Cuma haftanın finalinde Zuhal Topal’dan ağır sözler!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 160. yeni bölümü 5 Nisan Cuma günü izleyicilerle Fox TV ekranında başladı. 5 gün boyunca gelinler hamaratlıklarını sergilediler, kayınvalideler ise eleştirileri ve garip halleriyle izleyicileri çıldırttılar.

Televizyon Gazetesi Detay – Ekran başındaki izleyiciler bu haftanın gelinlerinin yemeklerine ve hamaratlıklarına pek de iyi notlar vermedi. Ancak yine hak edenin kazandığına inanılan bir final yaşandı. Zuhal Topal, 10 bin TL’lik büyük ödülü Burcu hanıma takdim etti.

Osmanlı torunu olan gelin Burcu Hanım, menüsünü de Osmanlı mutfağından seçmişti ve bu haftanın en iyi yemeklerini yaptığı da izleyicilerin de genel görüşüydü. Zuhal Topal yine kazanan ismi verdiği puan ile belirledi. 23 Puan ile birinci olan Burcu hanıma 6 puan veren Seher hanım da kazanmasında etkili oldu. Diğer kayınvalideler ise 3’er puan vermişti.

Zuhal Topal, final anlarında gelinleri ve kayınvalideleri eleştirdi. Biraz sinirli olduğu gözlemlenen Topal, gelinlere tek tek hatalarını anlattı. Kayınvalidelerin düşük puanlar vermesini eleştiren Zuhal Topal, “Sizlere neden 3 verildi anlamış değilim” diyen Topal, kayınvalidelerin adaletli davranmadığını anlattı. Gelinler de aynı şekilde kayınvalidelerin puanlama stratejisinden dert yandılar.