Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün, 69. bölümde gelin hanım Zuhal Topal’a soğuk duş yaşattı!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün, 69. bölümde gelin hanım Zuhal Topal’a soğuk duş yaşattı!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 69. yeni bölümü 29 Kasım Perşembe günü izleyicilerle Fox TV ekranıda buluştu. Topal’ın yine formunda olduğu ve esprileriyle renklendirdiği bölümde mutfaktaki eğlenceli anlar dikkat çekiciydi. Gelin hayriye hanım mutfakta hünerlerini sergilerken, kayınvalidesi Şerife Gökkaya ise ona yorumlarıyla destek oldu. 24 yaşındaki Hayriye hanım 1,5 yıllık evliydi. Kayınvalidelerin gelmesi ile masaya oturuldu. Hayriye hanım, kayınvalideleri hoş bir şekilde karşıladı.

Televizyon Gazetesi Detay

Programın 70. bölümünde, 30 Kasım Cuma günü haftanın finalinde ise Merve ve Verda hanım yarışacak. Gelin Merve hanım 26 yaşında henüz nişanlı.

Hayriye hanım getirdiği Meksika yemeği olarak bilinen Fajita yemeğinin yağının hışırtısının duyulması için “Sessiz olursanız” deyince masada soğuk duş yaşandı. Zuhal Topal, duruma kontrollü bir müdahale yaptı ama sözden de büyük rahatsızlık duyduğunu gösterdi. Hayriye hanımın bu tavrı Zuhal Topal ve kayınvalideleri bir hayli şaşırttı.

Gelin hanımın yemeklere yapılan ön yargılı yorumlara karşı sözünü esirgemeyen tavrına Zuhal Topal bile bir şey yapamadı. Hayriye hanımın sürekli konuşması, üslup konusunda dikkatsizliği kayınvalideleri bir hayli rahatsız etti. Topal, mimikleriyle bu durumda rahatsızlığını gösterse de müdahale etmemekte ısrarlıydı.

Hayriye hanıma gelen puanlar şu şekilde oldu:

Şennur hanım 2 puan…
Verda hanım 3 puan…
Gülizar hanım 1 puan…
Gülseren hanım 2 puan..

Zuhal Topal hanım 6 puan..

Programın 70. bölümünde, 30 Kasım Cuma günü haftanın finalinde ise Merve ve Verda hanım yarışacak. Gelin Merve hanım 26 yaşında henüz nişanlı.

Haftanın son günü kazanan yarışmacı belli olacak.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturacak, kıyasıya rekabet yaşanacak.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.