Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada gelin Saadet Kaçar sosyal medyada olay yaptı, gönüllerin birincisi!

Zuhal Topal’la Sofrada gelin Saadet Kaçar sosyal medyada olay yaptı, gönüllerin birincisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada 25 Aralık Çarşamba Saadet Kaçar bütün gelinlerin öcünü aldı! Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 25 Aralık Çarşamba günü yayınlanan 303. bölümünde yarışan Saadet Kaçar sosyal medyada gündem oldu. Kayınvalidelere söylediği sözlerle programın izleyicileri tarafından twitter ortamında övülen Saadet Kaçar, öyle sözler söyledi ki sosyal medya onu konuştu.

Kimileri Saadet Kaçar için kayınvalideler saygısızlık yaptığını düşünebilir. Ancak sosyal medyada öyle büyük destek gördü ki programda bugüne kadar ezilen tüm gelinlerin temsilcisi bile ilan edildi. (Editörün notu: Saadet hanım 27 Aralık Cuma günü yapılan haftanın finalinde de birinci oldu ve 15 bin TL’lik birincilik ödülünü kazandı. Yani sosyal medya takipçilerinin dileği kabul oldu.)

Saadet Kaçar doğallığı ile de izleyicilerin gönlünü kazandı ve bu haftanın gönüllerdeki birincisi ilan edildi.

Saadet Kaçar’ın programdaki açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.

Bazı izleyiciler bugüne kadar izledikleri en güzel program olduğunu ve “Dinsizin hakkından imansız gelir” sözünün bu programda Saadet Kaçar sayesinde gerçek olduğunu ifade ettiler.

Bir izleyici şöyle yadı: “Helal olsun Saadet gerçekçi bir kadın… Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol sözünün vücut bulmuş hali.”

İşte sosyal medyada Saadet Kaçar için yazılan mesajlardan bazı örnekler:

Zuhal Topal'la Sofrada gelin Saadet Kaçar sosyal medyada olay yaptı, gönüllerin birincisi! 11 Zuhal Topal'la Sofrada gelin Saadet Kaçar sosyal medyada olay yaptı, gönüllerin birincisi! 12 Zuhal Topal'la Sofrada gelin Saadet Kaçar sosyal medyada olay yaptı, gönüllerin birincisi! 13 Zuhal Topal'la Sofrada gelin Saadet Kaçar sosyal medyada olay yaptı, gönüllerin birincisi! 14 Zuhal Topal'la Sofrada gelin Saadet Kaçar sosyal medyada olay yaptı, gönüllerin birincisi! 15