Ana sayfa Kadın Haberleri Türkiye gündemini Demet Özdemir belirledi!

Türkiye gündemini Demet Özdemir belirledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümü 25 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan dizinin yayınlandığı sıralarda twitter’da gündem bu diziydi.

On binlerce mesaj paylaşıldı.Sıklıkla Demet Özdemir hayranları ünlü oyuncuya çok sayıda iltifatta bulundu. Dizinin takipçileri o kadar mesaj paylaştı ki, dünya gündemine de girmeyi başardı.

Özdemir ve Çelikkol’u sadece ülkemizden değil, dünyanın dört bir yanındaki dizi hayranları takip etti ve sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla Doğduğun Ev Kaderindir dizisini öne çıkarttılar.

Hayranları Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir’in ilk dram denemesinden memnundu. Bir takipçi, “Demet Özdemir çok iyi oynuyor, gayet başarılı. Kendi adıma Romantik komedilerde izlemekten gerçekten sıkılmıştım. Dram da yakıştı” diye yazdı.

Türkiye gündemini Demet Özdemir belirledi! 7

İbrahim Çelikkol da geçtiğimiz sezon Muhteşem İkili’den neredeyse 1 yıl sonra yeniden ekrandaydı. Bu sefer Mehdi karakterine hayat verdi. Takipçileri, “Muhteşemsin İbrahim Çelikkol özletmiştin kendini. Seneler seni hiç değiştirmemiş, reytinginiz bol olsun” diyerek ünlü oyuncuya sevgilerini gösterdi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Çarşamba akşamı sosyal medyaya adeta damgasını vurdu.