Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programı 7-11 Ocak haftasına ilk günden Altın Hanım damga vurdu!

Zuhal Topal’la Sofrada programı 7-11 Ocak haftasına ilk günden Altın Hanım damga vurdu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 7-11 Ocak haftasına damga vuracak kayınvalide, daha ilk dakikalardan belli oldu!

İlk gün Nuran gelinin evine gelen Altın Hanım, ayağındaki galoşlarla herkesi şaşkına çevirdi önce. Evine gelenleri de bu şekilde kabul edeceğini söyleyerek çok şaşırttı.

Daha sonra menünün ilk yemeğinin gelmesiyle birlikte başka bir tartışma başladı masada.

Arzu Hanım ve Altın Hanım sofrada dolmanın tadı nedeniyle tartıştı. Altın Hanım dolmanın tadı tuzu olmadığını söylerken “Tansiyon hastasıyım ama tuz kullanıyorum. Bahartı yok, tuzu yok, tadı yok bu dolmanın gelin hanım” diye konuştu.

Arzu Hanım ise dolmanın tadının ve baharatının yerinde olduğu ama biraz tuzsuz olduğunu söyledi. Altın Hanım ise ısrar etti ve börekten de hiç bir tat alamadığını söyledi.

Zuhal Topal'la Sofrada programı 7-11 Ocak haftasına ilk günden Altın Hanım damga vurdu! 7

ARZU HANIM

“Sizin damak zevkiniz yok galiba, bunların neresi güzel” diyen Altın Hanım, haftanın en memnuniyetsiz yarışmacısı olacağını da daha ilk bölümün ilk dakikalarında göstermiş oldu.

Altın Hanım’ın tabağındakileri bitirmesi de dikkat çekti. Diğer yarışmacılar da hem beğenmeyip hem tüm tabağı bitirmesine şaşırırken Altın Hanım, kahvaltı yapmadan geldiğini söyleyip hem yemeğini silip süpürdü hem de sürekli ‘Beğenmedim’ diyerek herkesi şaşırtmaya devam etti.

Altın Hanım, herkesin çok beğendiği masa düzenine de eleştiri yapmadan duramadı ve “Masada, iki tane çiçek var, iki tane mum var. Başka aksesuar koyabilirdiniz güzel bir şey, masa fazla sade” yorumunu yaptı.

Altın Hanım, gelininin çok marifetli ve elinin çabuk olduğunu söyleyerek iddiasını da baştan koydu.