Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programı 96. bölüme ‘galoş’ tartışması damgasını vurdu!

Zuhal Topal’la Sofrada programı 96. bölüme ‘galoş’ tartışması damgasını vurdu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının yeni hafta ilk bölümünün ilk dakikalarında ilginç bir tartışma yaşandı.

Altın Hanım galoşla geldi eve. Herkesi şaşkına çeviren durum, ilginç bir tartışmaya netice oldu.

Arzu Hanım, “Bir ayakkabı ya da ev terliğiyle gelseydiniz keşke”.

Duruma şaşıran Zuhal Topal da “İşte buyrun galoşunuzu da kendiniz getirin” diyerek kalakaldı.

Hijyenik olsun diye tercih ettiğini söyleyen Altın Hanım, herkesin tepkisini çekti.

Bir ev terliği ya da ev ayakkabısı da olabilir diyen Zuhal Topal’a önce olabilir diyen Altın Hanım, daha sonra hijyenik olmadığını belirtti ve “Siz de galoşla geleceksiniz benim evime. Kabul etmem. Çünkü hijyenik değil” yorumunu yaptı.

Bu duruma en büyük itirazı ise Arzu Hanım yaptı. “Burası hastane değil, ev ayakkabısı terliği olabilir” diye konuştu ama Altın Hanım ısrar etti, galoşsuz kimseyi evine sokmayacağını belirtti. Altın Hanım, kendisinin de galoşla evde dolaştığını söyleyerek herkesi şaşırttı.

Tam yemek sırasında telefonu çalan Altın Hanım, gelinin aradığını söyleyerek telefonla da konuştu. Programda ilk kez böyle bir şeyin yaşanması, diğer yarışmacıları ve Zuhal Topal’ı da çok şaşırttı. Altın Hanım, acil bir şey olur diye telefonunu açık tuttuğunu söylerken, yaşanan bu ilginç an da programda bir ilkti.

Bu arada bir diğer ilginç durum da Meryem gelinin kayınvalidesi Asiye Hanım ile yaşandı.

Asiye Hanım, misafir geldiği evde asansöre binemedi. Tek başına asansöre binemediği için megafonla durumu Nuran geline belirtti. Ev sahibi Nuran gelin, asansöre binemeyen Asiye Hanım’ı aşağı inip alıp eve getirdi.