Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada programında beyin yakıcı kayınvalide şovlarına geri dönüldü!

Zuhal Topal’la Sofrada programında beyin yakıcı kayınvalide şovlarına geri dönüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, ilk sezonunda bir hayli başarıllı olduğu Zuhal Topal’la Sofrada isimli yemek programının 2. sezonuyla 2 hafta önce izleyicileri ile buluşmuştu.İlk 2 haftalık yeni dönemde renkli gelinler ve kayınvalideler ile reyting arayan Topal, 3. haftadan itibaren ise klasik kayınvalide şovuna geri döndü.

Programını 2 bölümden oluşturan Topal, ilk bölümde eğlenceli sohbetler ve görüntülerle izleyicileri ekran başında tutuyor. Masaya geçilmesi ile başlayan ikinci kısımda ise bu sefer sazı eline alan kayınvalideler gerilimli bir ortam oluşturarak Zuhal Topal’a reytingleri getirmeye başlıyor.

Topal’ın ilk 2 haftada seçtiği kayınvalideler hem eğlenceli yönleri hem de daha anlayışlı tavırları ile dikkat çekmişti.

Ancak 2.sezonun 3. haftasının lik gününde böyle olmayacak. Zuhal Topal’la Sofrada 221.bölümüyle 2 Eylül Pazartesi, yani bugün saat 16.00’da ekrandaki yerini alacak.

Paylaşılan fragmanda kayınvalidelerin söz düellosu, saçma yorumlar ve birbirlerine karşı sert sözlerle yine gerilimli bir ortam oluşturacağı anlaşıldı.

Zuhal Topal’la Sofrada’nın ilk sezonunda en çok eleştirilen kayınvalide şiddeti ekrana geri dönmüş oluyor.

İşte 221.bölüm fragmanı: