Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında daha neler göreceğiz? Her hafta bir tuhaflık!

Zuhal Topal’la Sofrada programında daha neler göreceğiz? Her hafta bir tuhaflık!

tarafından zk zk
Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasına katılan kayınvalidelerden bazıları, yanlarında getirdikleri aksesuarlarla dikkat çekiyor.
Televizyongazetesi/Detay

Bugüne kadar türlü türlü alışkanlıkları, aksesuarlarıyla programda boy gösteren kayınvalidelere bir yenisi daha eklendi.

Daha önce elinde büyüteçle gelip yemeklere bakan, yanında bardağını getiren, tacını kafasından çıkarmayan, çanıyla gelen, aynasını her geldiği evde masanın üstüne koyan kayınvalidelerden sonra, bu hafta da iki kayınvalide dikkat çekti!

Yeni bölümlerde yarışan Fadime Hanım, ilk gün çantasından çıkardığı bezle çatal-bıçak ve tabakları silip herkesi şaşırtmıştı. Titizlik hastası olduğunu söyleyen Fadime Hanım, ikinci gün de aynı davranışı yapmaya devam etti.

İlk gün çok konuşan diğer kayınvalidelerden söz alamayan Elfide Hanım ise, 2. gün bir anda çantasından düdük çıkarıp çalmaya başladı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında daha neler göreceğiz? Her hafta bir tuhaflık! 7

Zuhal Topal’ı yerinden sıçratan bu hareketin ardından Elfide Hanım, “Bana da geldiler” diyerek kendisine söz hakkı vermeyen kayınvalidelere meydan okudu. Zuhal Topal’ın “Çok çabuk geldiler size yalnız” dediği kayınvalide, pembe düdüğüyle programın unutulmaz isimleri arasına şimdiden girdi!

Zuhal Topal, bu durumla ilgili olarak “Beziyle, tacıyla, büyüteciyle, aynasıyla, ziliyle geleni, balon patlatanı bile vardı, şimdi de düdüklüsü geldi! diyerek güldü.