Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinden apar topar ayrılan Nesrin Cavadzade, sürpriz bir projeyle geliyor!

Bizim Hikaye dizisinden apar topar ayrılan Nesrin Cavadzade, sürpriz bir projeyle geliyor!

tarafından zk zk

Geçtiğimiz günlerde Bizim Hikaye dizisindeki Tülay karakterinin ani bir kararla Almanya’daki iş teklifini kabul etmesiyle Nesrin Cavadzade diziden ayrılmıştı.

Dizide Tufan’ın bir darp olayı nedeniyle sınır dışı edilmesinden sonra yeniden geri dönmesiyle Tülay, Almanya’da kalmış ve Cavadzade’nin rolü de bitmişti.

Cavadzade’nin neden diziden ayrıldığı merak konusuyken, ünlü oyuncu geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda magazincilerle karşılaştı ve memrak edilen bu soruya yanıt verdi.

Neşeli halleri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yeni projeleri ve geçtiğimiz günlerde yaptığı estetik açıklamaları ile ilgili de konuştu.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre, yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlandığını söyleyen Nesrin Cavadzade, dizi ile ilgili bilgiler vermekten kaçınarak, “Sürpriz bir proje olacak, çok yakında herkes görecek zaten. Hayırlısı olsun bakalım artık. Yaz ayında ise bir sinema projesi ile izleyicilerin karşısına çıkmayı düşünüyorum” dedi.

Bizim Hikaye dizisinden apar topar ayrılan Nesrin Cavadzade, sürpriz bir projeyle geliyor! 7

“DİZİDEKİ ROLÜM BİTMİŞTİ”

Nesrin Cavadzade, Hazal Kaya ile sorunları yüzünden setten ayrıldığı iddialarına kaçamak cevap vermesi dikkat çekti. Ünlü oyuncu, ısrarlı sorulara, “Dizideki rolüm bitmişti. O yüzden bıraktım” demekle yetindi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı “Estetiğim yok, şekeri kestim” açıklamasından sonra kısa zamanda sosyal medyada topa tutulan Cavadzade, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“İNSANLAR ‘BURNUNU DA MI SQUAT İLE KALDIRDIN’ DİYOR”

Cavadzade, “Bu haberler bana çok saçma geliyor. Ben her zaman doğal güzelliğimle anılıyorum. Hatta şimdi spora gidiyorum. Ben haftanın 6 günü spor yapan birisiyim, insanlar ‘Burnunu da mı squat ile kaldırdın?’ diyorlar ama burnum hala çok büyük, patlıcan gibi. Rahat olsunlar” dedi.

Güzel oyuncu, röportajın ardından alışverişine kaldığı yerden devam etti.