Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında damarına basılan gelin öyle şeyler söyledi ki şoke etti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında damarına basılan gelin öyle şeyler söyledi ki şoke etti!

tarafından zk zk

Zuhal Topal’la Sofrada programında strateji yapıp her yemeğe bahane bulan kayınvalideler, bu kez çok dişli çıkan gelinin sözleriyle neye uğradıklarını şaşırdılar!

Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’de yayınlanan programın 148. bölümünde Fatma Hanım’ın gelini Gülşah Hanım yarıştı.

Çorbasından başlayarak her yemeğine binbir türlü bahane bulan kayınvalideler, bu kez karşılarında eleştirileri sert sözleriyle yanıtlayan bir geline rast geldiler!

Ara sıcakta servis edilen sosyete mantısını acı bulan ve olmadık eleştiriler yapan kayınvalidelerden Gülden Hanım, gelin Gülşah Hanım’ın damarına bastı.

Gülşah Hanım, kendi günlerinde gelininin yaptığı çorbanın kesilmesine gönderme yaparak “O bence çorbanız kesik gelmiş ya, ağzınızda damağınızda kalmış olabilir, ağzınızda pütür kalmış olabilir” diyerek sofrada buz gibi bir hava estirdi.

Gülden Hanım, bu sözlere çok sinirlendi ve geline tepki gösterdi. Gülşah Hanım ise Gülden Hanım’ın itirazlarını çok da umursamadı ve eleştirileri dikkate almadı. Puan vermemek için kayınvalidelerin bahane bulmak için yarıştığını söyledi.

Gelin dişli çıktı, kayınvalideler mors oldu!

Kayınvalidelerin gelinleri eze eze bitiremediği programda Gülşah gelinin bu tavrı ise herkese bir ‘oh’ çektirdi adeta!

Ana yemekte servis edilen şehzade kebabının etinin pişmediği eleştirisini yapan kayınvalideler, pilavdaki şehriyenin de az kavrulduğu eleştirisini getirdiler.

Kayınvalideyi çok fena bozdu!

Gülşah Hanım, masadaki her şeye kusur bulan Gülden Hanım’ın yemeğe yaptığı eleştirilere sinirlendi. Gülden Hanım, ete ve pilava sert, tuzsuz, lezzetsiz yorumlarını yaptıktan sonra sinirlenen Gülşah gelin, “Siz herhalde gününüzü atlattığınız için bu kadar çok yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunuz herhalde. Bir kere konuşmayayım 10 kere konuşayım diye davranıyorsunuz. Çünkü rahatsınız, puanlamanızı aldınız. Eleştirmek için eleştiriyorsunuz diye düşünüyorum” sözleriyle şoke etti.

Gülden Hanım, “Çok alındım gerçekten” diyerek gelini eleştirdi. Bu sözlere Gülşah gelin, “Karadenizliyim, öyle mizacım. ..Tabii ki eleştirilere açığım ama biraz fazla oldu. Benim mizacım öyle. Siz varsınız diye kişiliğimi değiştiremem” diyerek kestirip attı.

Gülden Hanım özür dilemesini istedi, Gülşah gelin, “Özür dileyecek bir şey yapmadım, kusura bakmayın diyerek dönüp mutfağa gitti. Israrla “Özür dileyin” eleştirisi yapılan Gülşah Hanım, ısrarla özür dilemedi. “Özür dilenecek bir şey yokken boşuna ağzımı yormanın da anlamı yok” sözleriyle masada buz gibi bir hava estirdi.

Zuhal Topal’ın şaşkın bakışlarla bakakaldığı gelin, eleştirilerin altında kalmayarak herkesi şaşırttı.  Topal, bakışlarıyla ortamdaki gerginliği de ekrana yansıttı.

Diğer kayınvalideler de gelinin sert davrandığını,  ısrarla özür dilemesi gerektiğini söylediler ama Gülşah Hanım geri adım atmadı.

“İstersen bir özür dile ama istemiyorsan da dileme. Evet biraz ironi ile bir karşılık verdi. O da alındı, olabilir. Büyüklerinizdir” diyerek Gülşah Hanım’a baktı.

Bu sözler üzerine Gülşah gelin, “Kusura bakmayın, lafın ayarını kaçırmış olabilirim. Heyecanıma ve telaşıma da verin ama sizi kırmak için yapmadım” diye konuştu.