Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında geline büyük ayıp! Zuhal Topal, resmen oyunu bozdu!

Zuhal Topal’la Sofrada programında geline büyük ayıp! Zuhal Topal, resmen oyunu bozdu!

tarafından zk zk
Fox TV’de bu akşam 117. bölümü yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında gelin Hülya Siyaki,  şık sunumu ve lezzetli yemekleriyle Zuhal Topal’dan ve bir kişi dışında diğer kayınvalidelerden övgü aldı.
Televizyongazetesi-Detay

Ancak puanlamaya geçildiğinde pek de beklenen puanları alamaması, Zuhal Topal’ın da şaşkınlığına ve tepkisine neden oldu.

Ankaralı Hülya Siyaki ve kayınvalidesi Birnur Hanım, şık ve zarif sofraları ve tavırlarıyla dikkat çekerken, gelinin her şeyi zamanında yetiştirip, her yemeğinin sunumunu özenle yapması da Zuhal Topal tarafından “Programımızda bir ilk” şeklinde yorumlandı.

İlk gün yarışmacısı Başak gelinin kayınvalidesi Esengül Hanım ise Adanalı Hanım Ağa tabiriyle programda ismini duyurdu. Ancak herkesin ortak beğenisine karşın, pek çok yemeği beğenmemek için adeta kendisini zorladı!

Zuhal Topal'la Sofrada programında geline büyük ayıp! Zuhal Topal, resmen oyunu bozdu! 10

Hülya Siyaki

Zuhal Topal’dan, Esengül Hanım’a tepki!

Masada her şeyi sürekli eleştirenEsengül Hanım, zaman zaman yaptığı eleştirilerle diğer kayınvalidelerin de tepkilerine neden oldu.

Pastırmalı pide, enginar ve humus tabağı, Fatma Hanım ve diğer kayınvalideler ile Zuhal Topal tarafından çok beğenilirken, Esengül Hanım hepsini eleştirdi.

İki kayınvalide farklı yorumları nedeniyle tartıştı. Pideyi kuru bulan Esengül Hanım, ZuhalTopal’ı da kızdırdı. “İlk defa bir pidenin evde yapılıp bu kadar güzel olması, tadı, pişirimi mükemmel. Sunumu, tuzu, bir tane eksiği yok, mükemmel olmuş” sözleriyle Esengül Hanım’ı eleştirdi ve Fatma Hanım’a da doğru yorum yaptığı için teşekkür etti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında geline büyük ayıp! Zuhal Topal, resmen oyunu bozdu! 11

Topal: “Ağlamak istiyorum!”

Menü için Esengül Hanım’ın “Zor bir menü değil” yorumu da Zuhal Topal’ı çok şaşırtan bir yorum oldu. Topal, hem yemekleri hem de farklı sunumu çok beğendiğini söyledi.

Topal, dana yanağı parmentier için “Ağlamak istiyorum” diyerek Hülya Hanım’ı ilk gördüğünde böyle bir menüyü yapabileceğini düşünmediğini de belirtti.

Zuhal Topal, programda adeta bir ilk yaşadıklarını, sunum ve lezzet konusunda bambaşka bir gün yaşadıklarını söyledi.

Bütün kayınvalidelerin ana yemeği çok beğenmesi ve neredeyse hepsini bitirmeleri de dikkat çekti.

Fatma Hanım da sanki lüks bir restaurantta yemek yiyormuş gibi hissettiğini söyleyerek Hülya hanımı tebrik etti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında geline büyük ayıp! Zuhal Topal, resmen oyunu bozdu! 12

Beğeni konusunda zorlanan Bahtiyar Hanım da çok lezzetli bulduğunu ifade etti.

Zuhal Topal, yemek sonrasında çok lezzetli bir sofra hazırladığı ve beklentinin çok üzerinde lezzetler sunduğu için gelini tebrik etti.

Puanlamada herkesin canını sıkan anlar!

Yemekler bitip sıra puanlamaya geldiğinde çiğ sebze, meyve ve pek çok yiyeceği yemeyen Saliha Hanım, Hülya gelinin pek çok yemeğini beğendiğini söylemesine karşın verdiği 5 puan ile Birnur hanımın tepkisini çekti.

Saliha Hanım, kendi gelinini düşünerek bu puanı verdiğini açık açık söyleyince, Zuhal Topal “Olmaz ki öyle bir şey, bunu yapmayın. Aşkolsun Saliha hanım, bir de açık açık söylüyorsunuz” diyerek tepki verdi.

Bahtiyar Hanım’dan 6 puan alan gelinin Esengül Hanım’dan 4 alması üzerine masa gerildi

Birnur Hanım, gelinini savunarak “Ben sizin menünüze 5 verdim. Üstelik güzel bir menü değildi. Şimdi çok üzüldüm. Keşke vermeseydim” diyerek pişmanlığını dile getirdi. .

Zuhal Topal, bu sırada devreye girerek “Öyle demeyin, sizin yaptığınız doğru bir şeydi ama sizin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Olmadı Esengül Hanım. Çok az bir puan olmadı böyle” sözleriyle Esengül Hanım’ın strateji yapmasına kızdı.

Masanın en sivri dilli kayınvalidesi Fatma Hanım ise Esengül hanımın yaptığı adaletsiz tavrı eleştirerek “Hak adalet diye davranıyorsanız biraz adil olmanız gerekiyordu. Kızın hakkı o değildi” diyerek Hülya geline 7 puan verdi.

Topal, adeta bir lezzet şöleni yaratan ve misafirlere güzel sunumu, şık zarif masası ve davranışlarıyla çok beğendiği Hülya geline teşekkür ederek Esengül Hanım’ı da adaletsizliğiyle  utandırdı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında geline büyük ayıp! Zuhal Topal, resmen oyunu bozdu! 13

ZUHAL TOPAL, TEPKİSİNİ VERDİĞİ PUANLA ORTAYA KOYDU!

Programın son kısmında Zuhal Topal, Hülya geline yapılan haksızlığa tepkisini verdiği puanla koydu.

Topal, “İlklerin yaşandığı böyle bir sofraya ben de ilk kez 10 puan veriyorum ve gerçekten çok güzeldi, eline sağlık Hülya” diyerek strateji yapmaya çalışan kayınvalidelere de kendi verdiği puanla tepkisini koymuş oldu.

Zuhal Topal’ın verdiği bu puanla diğer kayınvalidelerin yaptığı strateji planlarını bozup bozamayacağı final günü belli olacak…