Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında şaşkına çeviren istek!

Zuhal Topal’la Sofrada programında şaşkına çeviren istek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programı, dün akşam yayınlanan 113. bölümde, haftanın sivri dilli ve hiç bir şeyi beğenmeyen kayınvalidesi Zeliha Hanım’ın ilginç isteğiyle renklendi!

Kayınvalide Zeliha Hanım, bugün (31 Ocak) gelini ile birlikte ağırlayacağı diğer kayınvalidelere, Nezahat Hanım’ın evinde davetiye verdi.

Turkuaz renkli bir zarftan çıkan davetiyede, bir sonraki gün misafir edecekleri kayınvalidelerden konseptlerine uymalarını isteyen bir yazı yer alıyordu.

Zuhal Topal’ın ve diğer kayınvalidelerin şaşkın bakışları altında Zeliha Hanım, gelininin evinin iç döşemesine turkuaz rengin hakim olduğunu ve misafirlerinden de konsepte uygun olarak giyecekleri kıyafet ya da takacakları bir aksesuarda turkuaz rengin olmasını istediklerini söyledi.

Bu ilginç istek Nurten Hanım dışında diğer kayınvalidelerin eleştirisine ve durumu ti’ye almalarına neden oldu.

Beyhan Hanım’ın davetiyeyi geri vermesi üzerine Zeliha Hanım, çok sinirlenirken, bu ilginç isteğe çok gülen Zuhal Topal ise “Belki de eğlenceli bir şey olabilir. Niye ön yargılı davranıyorsunuz” diyerek diğer kayınvalidelere telkinde bulundu.

Yaşanan atışmaları gülerek dinleyen Zuhal Topal, “Sağolsun formatımıza renk getirecek. Şunu siz akıl edemediniz.Her gün her gün gel otur yemek ye. Her gün bir konsept yapalım” diyerek durumu ti’ye aldı.

Ruhşan Hanım ise halay çekmeyi teklif ederek Zuhal Topal ve diğer kayınvalideleri daha çok güldürdü.

Programın 4. gününde kayınvalidelerin Zeliha Hanım’ın davetiyesindeki detaya uygun şekilde gelip gelmeyecekleri ise merak konusu oldu…