Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’a görülmemiş karşılamada zirve yaptılar!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’a görülmemiş karşılamada zirve yaptılar!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın ilk gün yarışmacısı Gülden Yılmaz ve kayınvalidesi Reyhan Hanım,Topal’ı son derece eğlenceli bir şekilde karşıladı.

Televizyongazetesi/Detay

146. bölümü yayınlanan programda elinde hediye paketiyle gelin Gülden Hanım’ın kapısını çalan Zuhal Topal, kapı açıldığında karşılaştığı manzara karşısında çok şaşırdı.

Kafalarında renkli şapkalarla gelin ve kayınvalidenin yanı sıra akrabalarının müzik eşliğindeki dansları Topal’ı çok mutlu etti.

Bir anda hediye paketini bırakıp ev ahalisi ile dans etmeye başlayan Zuhal Topal, bir ara gelinin teyzesinin şapkasını alıp kafasına taktı ve eğlenceli müzikle birlikte dansa devam etti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'a görülmemiş karşılamada zirve yaptılar! 8

Bu coşkulu renkli ve eğlenceli görüntülerle yeni haftaya başlayan Zuhal Topal, daha önce de farklı şekillerde karşılandığını ama bu karşılamanın çok daha farklı olduğunu söyledi.

Topal, ev ahalisine bu renkli karşılama nedeniyle teşekkür etti ve “Süpersiniz… Ben çok enteresan coşkulu karşılamalarla karşılandım ama bu kendi alanında numberone” yorumunu yaptı.

Pazartesi gününün yarışmacısı Reyhan Hanım 35 yaşında. 14 yıllık evli ve 2 çocuk annesi.Mutfağa girince fırtınalar estireceğini iddia eden gelin, heyecanlı ve bir o kadar da havalı.

Kayınvalidesi Gülden Hanım ise sosyal yaşamında sürekli bir rekabet içinde olduğu gelinine yemek konusunda çok güveniyor ve rakip tanımadığını belirtiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'a görülmemiş karşılamada zirve yaptılar! 9