Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’ı ağlatan kayınvalide! Meğer aynı acıyı Zuhal Topal da yaşamış!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’ı ağlatan kayınvalide! Meğer aynı acıyı Zuhal Topal da yaşamış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox Tv’de hafta içi her gün program yapan Zuhal Topal’ın bilinmeyen bir gerçeği, bugün ekrana gelen yeni bölümde ortaya çıktı.

Gelini Seda’nın yarıştığı programda elindeki düdükle dikkat çeken Elfide Hanım, Zuhal Topal’la evdeki sohbet sırasında yakın zamanda yaşadıkları bir acıyı paylaştı ve göz yaşlarına boğuldu.

Çok sevdiği eşini 5 ay önce kaybettiği öğrenilen Elfide Hanım, gözyaşlarını tutamayarak “O benim yoldaşımdı. Onu kaybetmek çok zor. Kendime gelemiyorum. Acımız çok taze ama gelinimi kırmamak için girdim yarışmaya” diye konuştu.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'ı ağlatan kayınvalide! Meğer aynı acıyı Zuhal Topal da yaşamış! 8
Elfide Hanım ve rahmetli eşi

Elfide Hanım’ın gözyaşları karşısında kendisini tutamayan Zuhal Topal da ağlamaya başladı. Topal, kendisinin de babasını çok erken bir yaşta kaybettiğini anlattı ve “Aynı şeyi yaşadığımız için sizi çok iyi anlıyorum. Biz de babamı 48 yaşında kaybettik. Çok zor, çok acı. Ne diyeyim mukadderat ama hayat arkadaşını kaybetmek annemden biliyorum çok zor” diye konuştu.

Elfide Hanım’ı teselli etmeye çalışan Zuhal Topal’ın kendisini zor toparladığı da gözlerden kaçmadı. Topal, “İnsanız, hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz” diyerek ekran başındaki pek çok insanın benzer acılar yaşamış olduğuna vurgu yaparak “Dolayısıyla acılar paylaşıldıkça azalır…Ne diyelim, hayata yine de dört elle sarılmak durumundayız hem kendimiz hem etrafımızdakiler için. Ruhu şadolsun” ifadesini kullandı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'ı ağlatan kayınvalide! Meğer aynı acıyı Zuhal Topal da yaşamış! 9

Zuhal Topal, daha sonra Elfide Hanım’ı alıp mutfağa götürerek daha fazla ağlamasına engel olmaya çalıştı.