Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’ı küplere bindirdi, kayınvalideyi hüngür hüngür ağlattı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’ı küplere bindirdi, kayınvalideyi hüngür hüngür ağlattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
120. bölümüyle ekrana gelen Fox TV’nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada programı, ilginç anlara sahne oldu.

Haftanın ilk günü yarışan Başak gelinin kayınvalidesi Esengül Hanım, Adanalı Hanım Ağa olarak kendisini lanse etmişti.

Gelinin yemeklerini hafta boyunca savunan ve az puan aldığını söyleyen Esengül Hanım, sırf taktik uğruna diğer gelinlere düşük puanlar vermesi ve olmadık eleştirilerle yemeklere bahane bulmasıyla dikkat çekti.

Final günü Fatma Hanım’ın gelini Melis’e 3 puan veren ve bilerek az verdiğini söyleyen Esengül Hanım, sinirleri iyice gerdi!

Bahanesi ise daha da şaşırtıcıydı! Haftanın birincisi olan ve resmen görsel ve lezzet şöleni yaşatan Birnur Hanım’ın gelini Hülya geline, Fatma Hanım’ın 7 vermesine tepki olarak, Melis geline 3 verdiğini ifade edince herkesi şaşkına çevirdi!


Esengül Hanım

Esengül Hanımın “Beni sinirlendirdiği için 3 verdim” sözü üzerine Zuhal Topal çok sinirlendi ve “Sizi diğerlerinin verdiği puanlar ilgilendirmez. Siz kendinizden sorumlusunuz. Siz objektifliğinizi yitiriyorsunuz. Duygularınız, düşünceleriniz tarafsız kalmanıza engel oluyor. Olabilir 7 verebilir. Siz buraya bakın. Size ne?” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Esengül Hanımın bu tepki üzerine “İçimden geleni verdim” sözü ise masayı daha da gerdi.

Bu sırada söz alan Birnur Hanım ise hem Melis gelinin hakkının yenmesi hem de kendi gelinine Fatma Hanım 7 verdi diye bu tavrın alınmasını kabul edemediğini söyleyerek “Ben çok üzülüyorum, o bana 7 puan verdiği için değildir. Objektif olmak lazım” diyerek ağlamaya başladı.

Birnur Hanım’ın masadaki haksız tutuma ve kendilerine verilen puanın bahane edilmesine üzülüp ağlaması, Zuhal Topal’ı da üzdü.

Topal, Esengül hanımın yaptığının çok yanlış olduğunu söyleyerek tepkisini koydu ve “Bunların hepsi bahane. maalesef çok üzgünüm.Bu masanın hakkı 3 değildi. Yine kayınvalideler yaptılar yapacaklarını” diye konuştu.