Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada sezon finaline giderken ortam yine gerildi!

Zuhal Topal’la Sofrada sezon finaline giderken ortam yine gerildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında kayınvalidelere getirilen diskalifiye cezası sonrasında programda bazı düzelme adımları görülmüştü. Ancak düşük puan vermek isteyen bazı kayınvalideler hala bahaneler üretmeye devam ediyor. Bu durum da Zuhal Topal’ın tepkisini çekiyor.

9 Haziran Salı günü Gökçe gelinin masasında yemeklere yönelik yapılan anlamsız eleştirilerden rahatsız olan Zuhal Topal, Ayşe hanımın açıklamalarını eleştirdi. “Koyu diyorsunuz, yoğun falan diyorsunuz” şeklinde konuşan Zuhal Topal, bir türlü kayınvalideleri gerçekçi davranma noktasında istediği noktaya getiremedi. Diğer kayınvalideler de Ayşe hanımın fazlasıyla eleştirdi.

Gökçe hanımın puanlamasında Ayşe hanımın 5 puan vermesi de ortamı gerdi. Gökçe’nin kayınvalidesi de aynı şekilde gelinini ince eleyip sık dokuyacağını söyleyerek ortamı biraz daha gerdi. Gökçe geline diğer 3 kayınvalide ise 6’şar puan verdi. Zuhal Topal ise gelin hanımın yemeklerine 8 puan verdi.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının sezon finali 12 Haziran Cuma akşamı saat 20.30’da yayınlanacak. 2 sezonu geride bırakan program, 2020-2021 sezonu için Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Videodan 10 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz: